Terbaru! Skirt Moden Lycra Rasya.

skirt lycra glory

Terbaru skirt bercorak Glory.

Menggunakan lycra berkualiti tinggi Glory.

Pertama kali mencuba dengan berkonsepkan corak yang lebih segar.

Dijahit dengan cutting flared cut dan yang pasti dijamin tidak mengikut bentuk kaki :)

Tidak perlu risau size, kami sediakan dari XS-XXXL cukup untuk semua.

Dijual dengan Harga amat berpatutan RM59 termasuk kos penghantaran sabah dan sarawak.

Agent-agent glory akan mula menjual harini, InshaaAllah.

Belian boleh dibuat di salah satu di bawah :_

Jangan lepaskan peluang berglorians bersama kami.

Okay jum cuci mata skirt rasya terbaru dari GLORY :)

skirt lycra glory skirt lycra glory skirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra glory skirt lycra glory skirt lycra glory skirt lycra glory skirt lycra glory skirt lycra glory

skirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra glorySC027 2skirt lycra gloryskirt lycra gloryskirt lycra glory

TEASER NO WEB clouseup

Terbaru! Baju Kurung Regina yang Meletopp.

1

Salam buat semua Glorians.

Alhamdullilah produk terbaru dari Glory berjaya dikeluarkan dan mula dijual pada hari ini.

Baju kurung Regina dengan menggunakan lycra glory yang terjamin kualiti nya.

Bertambah menariknya baju kurung Regina ini ialah nursing friendly dan tangan getah yang memudahkan untuk berwudhu’.

Harga terbaik kami berikan hanya RM99 termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia.

Dimana nak beli Regina yang hot ini?

BELI DI SINI–> www.glorycollection.my atau forum kami www.glory.my atau lagi mudah sms/whatsapp 012 6646155

InshaaAllah agent agent dan team glory akan membantu anda mendapatkan koleksi Regina ini.

Jom lihat baju kurung REGINA yang bakal buat hati tak keruan :D

KR017

KR017 2 KR016 KR016 2 KR015 KR015 2 KR014 KR014 2 KR013 KR013 2 KR012 KR012 2 full image full image 2 KR011 2 KR011 KR010 KR010 2 KR009 KR009 2 KR006 2 KR006 KR007 2 KR007 KR008 2 KR008 KR005 KR005 2 KR004 KR004 2 KR003 KR003 2 3 4 KR001 2 KR001 KR002 2 KR002 closeup closeup 2 3 (4) 3 (3) 3 (2) 3 (1) 2 1

Testimoni Awesome Berbaju Kurung Glory

baju kurung cotton

Salam.

Wahhhh, rasa sangat teruja sekali!  Kerana kami di Glory tak putus menerima kunjungan gambar-gambar superb dari Glorians.

Alhamdullilah, kata mereka “Puas hati pakai baju kurung cantik dan teramat selesa setiap hari”- staff hospital Muar

InshaaAllah glory cuba memastikan semua HAPPY dengan Glory :)

Belian baju kurung Glory terus KLIK DISINI yer.

Yang pasti anda pun boleh cantik menawan macam gambar yang bakal disajikan ini :D

Jum cuci mata dan lihat sendiri keterujaan Glorians. HEHE

baju kurug glorybaju kurung cottontestimoni baju kurungbaju kurung cottonbaju kurung cottonbaju kurung cottonbaju kurung cottonbaju kurung cottonbaju kurung

Terima kasih GLORIANS :D

Jubah Moden Ayraa Batch II Lebih Mengancam.

Jubah moden ayraa

Salam semua.

Alhamdullilah minggu ini Glory berjaya mengeluarkan jubah moden ayraa untuk batch ke 2.

Kenapa ada batch ke 2? Keluaran jubah ayraa yang pertama terlalu laris sehingga ramai yang sedih tak dapat beli.

Batch ke 2 lebih mengancam dan lebih hott gituu :D

InshaaAllah yang sedih sedih tak dapat batch pertama boleh tersenyum lebar dapatkan Jubah Ayraa kali ini :D

Material Lycra berkualiti dan Nursing Friendly. Dijahit bersama 4 zip, 2 zip di bahagian tangan untuk mudah wudhu’ dan 2 lagi zip untuk mesra Nursing.

Harga masih kekal RM99 dan termasuk penhantaran. Belian perlu di buat dengan mana-mana Agen Glory di >> www.glory.my

Jualan boleh dibuat dalam forum yer. Anda tanya / hubungi agen-agen yang mempunyai stok dan mereka akan buat penghantaran sehari selepas bayaran.

Jom, kita lihat corak Jubah Ayraa yang Awesome kat bawah

Jubah moden ayraa

Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa
Jubah moden ayraa Jubah moden ayraa Read More

Blouse Ayu Batch Kedua Bertambah Ayuu

Blouse muslimah ayu

Salam.

Alhamdullilah BLOUSE AYU yang pertama memang mendapat sambutan yang luar biasa. Agent-agent glory seronok berniaga disebabkan jualan mereka laku keras. Alhamdullilah :)

Kali ini Glory keluarkan Blouse ayu batch kedua. Yang pasti batch yang kedua corak nya lebih ayu dan sungguh menawan.

Masih kekal dengan harga yang terbaik  hanya RMRM65 sepasang termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia.

Menggunakan material Lycra Korea Glory yang selesa di pakai.

Blouse Nursing Friendly. Di jahit dengan exclusive 4 zip, dua di tangan untuk mudah wudhu’ dan 2 lagi untuk mesra nursing.

Agent agent glory sudah giat menjual blouse ayu  batch kedua ini. Fuhhh memang tak cukup tangan lah tengok keseronokan mereka berniaga :D

Berminat untuk bergaya bersama Glory?

Beli di —-> www.glory.my

Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu

Hot ! Jubah Dress Adelia di Restok

Salam.

Alhamdulliah atas permintaan ramai Glory restok kembali Jubah Adelia yang mendapat sambutan Hangat.

Dengan harga yang masih kekal  hanya RM99 termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia.

Menggunakan material yang sama iaitu Lycra Glory yang terjamin kualitinya.

Jubah adelia kali ini dijahit khas dengan 3 zip untuk nursing dan mudah wudhu’ (butang hanya sekadar hiasan).

Lagi bestt jubah adelia kali ini ditambah warna warna yang lebih segar dan cunnnn sangat !

Berminat nak beli? belian terus ke forum kami >> www.glory.my

InshaaAllah agen-agen Glory membantu urusan jualan dan belian.

Haaa jum kita tengok koleksi jubah adelia kali ini yang bakal meruntun jiwa :D
glory collection online glory collection glory jubah online glory jubah glory jubah jubah glory jubah glory jubah dress glory jubah dress glory jubah glory (2) jubah dress glory jubah gorgeous glory jubah gorgeous glory jubah lycra glory jubah lycra glory jubah glory jubah moden glory

jubah nursing glory jubah glory jubah nursing glory jubah nursing glory

jubah online glory

jubah nursing glory jubah glory

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers