Blouse Ayu Batch Kedua Bertambah Ayuu

Blouse muslimah ayu

Salam.

Alhamdullilah BLOUSE AYU yang pertama memang mendapat sambutan yang luar biasa. Agent-agent glory seronok berniaga disebabkan jualan mereka laku keras. Alhamdullilah :)

Kali ini Glory keluarkan Blouse ayu batch kedua. Yang pasti batch yang kedua corak nya lebih ayu dan sungguh menawan.

Masih kekal dengan harga yang terbaik  hanya RMRM65 sepasang termasuk penghantaran ke seluruh Malaysia.

Menggunakan material Lycra Korea Glory yang selesa di pakai.

Blouse Nursing Friendly. Di jahit dengan exclusive 4 zip, dua di tangan untuk mudah wudhu’ dan 2 lagi untuk mesra nursing.

Agent agent glory sudah giat menjual blouse ayu  batch kedua ini. Fuhhh memang tak cukup tangan lah tengok keseronokan mereka berniaga :D

Berminat untuk bergaya bersama Glory?

Beli di —-> www.glory.my

Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Bloues muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu Blouse muslimah ayu

Hot ! Jubah Dress Adelia di Restok

Salam.

Alhamdulliah atas permintaan ramai Glory restok kembali Jubah Adelia yang mendapat sambutan Hangat.

Dengan harga yang masih kekal  hanya RM99 termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia.

Menggunakan material yang sama iaitu Lycra Glory yang terjamin kualitinya.

Jubah adelia kali ini dijahit khas dengan 3 zip untuk nursing dan mudah wudhu’ (butang hanya sekadar hiasan).

Lagi bestt jubah adelia kali ini ditambah warna warna yang lebih segar dan cunnnn sangat !

Berminat nak beli? belian terus ke forum kami >> www.glory.my

InshaaAllah agen-agen Glory membantu urusan jualan dan belian.

Haaa jum kita tengok koleksi jubah adelia kali ini yang bakal meruntun jiwa :D
glory collection online glory collection glory jubah online glory jubah glory jubah jubah glory jubah glory jubah dress glory jubah dress glory jubah glory (2) jubah dress glory jubah gorgeous glory jubah gorgeous glory jubah lycra glory jubah lycra glory jubah glory jubah moden glory

jubah nursing glory jubah glory jubah nursing glory jubah nursing glory

jubah online glory

jubah nursing glory jubah glory

Testimoni Blouse Muslimah Ayu

testimoni blouse muslimah ayu glory (1)

Salam. Alhamdullilah jualan blouse muslimah ayu memang kencang.

Terima kasih Glorians dan tahniah agent agent Glory :)

Mereka yang dah cuba blouse ayu ni sangat berpuas hati.

Kata mereka :- ” Selesa sangat, tak melekat yang penting nak menyusu nak wudhu senang je”

Alhamdullilah. Jum tengok gambar yang di share Glorians :)

testimoni blouse muslimah ayu glory (4) testimoni blouse muslimah ayu glory testimoni blouse muslimah ayu glory (3) testimoni blouse muslimah ayu glory (2) testimoni blouse muslimah ayu glory (1)

Mereka suka, kami berjuta kali suka. hehe terima kasih GLORIANS :D

Blouse Muslimah Ayu Gitewww

Blouse Online

Blouse Muslimah terbaru dari Glory Collection

Hanya RM65 termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia. termasuk Sabah dan Sarawak :-)

Kini exclusive 4 zip, 2 di tangan untuk mudah wudhu’ dan 2 di bahagian nursing friendly

Yup, Blouse ini nursing friendly.

Best kan produk Glory. Harga berpatutan dengan Kualiti baik

Beli di >> http://www.glory.my

Jom, tengok semua corak di bawah

Read More

Testimoni baju kurung Glory

kurung glory (4)

Kata orang baju kurung tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas.

Haa sebab tu Glory memang sentiasa sedia kan baju kurung cantik cantik.

Glorians pun sangat berpuas hati dengan baju cotton Glory kata mereka
“sebulan raya, sebulan jugakk pakai baju glory”-Shazwani,perak

Lagiii bestt glorians yang cantik cantik ni sudi berkongsi gambarr dengan kami. Terbaikkk lah !

Jum layan gambar glorianas di bawah yang awesome sungguh :D

kurung glory (7)

Read More

Glorians bersama Kurung Elsa

baju kurung glory (2)

Salam Glorians semua.

Masih ingat lagi ke “Kurung Elsa” yang meletopsss?

Boleh klik di link ini untuk lihat corak-corak ELSA yang lepas—>KURUNG ELSA

Fuhhhh memang tak menang tangan agent-agent glory menjual si Elsa. Alhamdullilah terlebih hebat penangannya dan di luar jangkaan kami.

Alhamdullilah sekali lagi kerana Glorians yang baik hati sudi share gambar memakai elsa di hari raya lepas.

Memangg cun sangat ! Ada yang pakai sedondon dengan suami dan anak :D

Jom layan gambar di bawah :)
baju kurung glory (5)

 

Read More

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers