Ala Tomei Baju Kurung Kanak-Kanak Glory

Baju Kurung Kanak-Kanak

Alhamdulillah, sempena raya 2015 kami mengeluarkan Baju Kurung Kanak-Kanak yang comel2.

Menggunakan material cotton yang sangat sesuai digunapakai oleh kanak-kanak. Selesa dan tahan lasak.

Kami jahit menggunakan ukuran kurung pesak gantung, sama seperti kurung ibu-ibu yang kami buat sebelum ini.

Berapa agaknya harga yang kami jual?

Hanya RM55 sepasang termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia. Ya, RM55 jer termasuk kos penghantaran.

Terbaru, kami dah buka beberapa cawangan… Read More

Kenapa Dress Jubah Umairah Glory SOLD OUT!

Jubah Online

Alhamdulillah, Dress Jubah Umairah II Glory Sold Out dalam tempoh seminggu jualan.

Yer, ramai agen-agen glory kehabisan stok setelah seminggu menjual Dress Jubah Umairah II Glory Collection.

Kenapa agaknya? hihi..

Alhamdulillah, ramai gemar dan suka memakai Jubah Online Umairah Glory. Mereka puas hati. Sangat-sangat puas hati. Alhamdulillah.

Kami menggunakan material chiffon berkualiti. Selesa di pakai untuk ke mana-mana. Ditambah dengan jahitan yang kemas dan teliti.

Kami juga melengkapkan keperluan dress masakini iaitu dengan letelakkan zip untuk nursing friendly. Yup, Nursing Friendly atau lebih dikenali dengan Jubah Menyusu Dress Umairah.

Harga jualan hanya … Read More

Blouse Muslimah Aleeya Lebih Awesome

blouse muslimah online

Blouse Muslimah Aleeya kini kembali dengan warna-warna yang lebih awesome.

Blouse lycra Korea bercorak penuh yer. Sangat selesa di pakai. Corak-crak pun cantik :-)

Kami jual dengan harga hanya RM55 sepasang termasuk kos penghantaran.

kali ini kami tambah zip untuk tujuan nursing. Blouse harga RM55 yang boleh dibuat menyusu.

beli di >> www.glory.my

website forum yer. Stok Blouse Muslimah Aleeya ada di tangan agen. Anda hanya perlu bertanya kepada agen2 yang mempunyai stok.

insya-ALLAH mereka akan membantu anda membuat belian :-)

Jom, kita lihat corak2 Blouse Muslimah kali ini >>

Read More

Hot! Dress Online Moden Zaara Sungguh Panas

Jubah Dress online

Dress Online Moden terbaru dari Glory Collection. Kami namakan Dress Zaara.

Cun melecun abisss. meletopsss.

Kami jual dengan harga RM109.00 jer. Termasuk kos penghantaran yer.

berminat untuk beli? Boleh beli dengan salah satu pilihan di bawah (kami buat banyaakk pilihan supaya anda mudah membeli :-)

Terima kasih semua. Selamat bershopping :-)

Ehh, tengok la corak2 Dress Zaraa yang cun melecun dari Glory. Klik (Read More) untuk cuci mata andaaaa :-)

Read More

Gorgeous! Blouse Lawa II kini kembali

blouse glory collection

Alhamdulillah, setelah lama menunggu Blouse Lawa yang pernah HOT! dulu, akhirnya kami berjaya juga mengeluarkan produk ini sekali lagi.

Blouse ayu mendapat permintaan tinggi kerana design yang simple tapi cantik sangat bila digayakan dengan skirt atau seluar. Dengan potongan labuh memamg nampak sangat kesopanan muslimah bila dipakai :)

Untuk BlOUSE LAWA II ini kami menambah baik dari segi kualiti. Dijahit siap siap untuk nursing friendly dan wudhu friendly.

Dengan harga yang mampu milik Hanya RM65 termasuk kos penghantaran Sabah & Sarawak.

Belian terus boleh ke forum glory WWW.GLORY.MY atau terus ke FB agent agent kami.

Sebelum tu meh kita tengok colour colour yang lagi memukau untuk kali ini. JoM . .

Read More

Terbaru! Skirt Moden Lycra Rasya

skirt lycra glory

Terbaru skirt bercorak Glory.

Menggunakan lycra berkualiti tinggi Glory.

Pertama kali mencuba dengan berkonsepkan corak yang lebih segar.

Dijahit dengan cutting flared cut dan yang pasti dijamin tidak mengikut bentuk kaki :)

Tidak perlu risau size, kami sediakan dari XS-XXXL cukup untuk semua.

Dijual dengan Harga amat berpatutan RM59 termasuk kos penghantaran sabah dan sarawak.

Agent-agent glory akan mula menjual harini, InshaaAllah.

Belian boleh dibuat di salah satu di bawah :_

Jangan lepaskan peluang berglorians bersama kami.

Okay jum cuci mata skirt rasya terbaru dari GLORY :)

Read More

Terbaru! Baju Kurung Regina yang Meletopp.

1

Salam buat semua Glorians.

Alhamdullilah produk terbaru dari Glory berjaya dikeluarkan dan mula dijual pada hari ini.

Baju kurung Regina dengan menggunakan lycra glory yang terjamin kualiti nya.

Bertambah menariknya baju kurung Regina ini ialah nursing friendly dan tangan getah yang memudahkan untuk berwudhu’.

Harga terbaik kami berikan hanya RM99 termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia.

Dimana nak beli Regina yang hot ini?

BELI DI SINI–> www.glorycollection.my atau forum kami www.glory.my atau lagi mudah sms/whatsapp 012 6646155

InshaaAllah agent agent dan team glory akan membantu anda mendapatkan koleksi Regina ini.

Jom lihat baju kurung REGINA yang bakal buat hati tak keruan :D

Read More

Testimoni Kurung Glory Yang Awesome

baju kurung cotton

Wahhhh, rasa sangat teruja sekali kerana banyak testimoni kurung Glory Collection dikongsikan bersama kami. Tak putus-putus kunjungan gambar-gambar superb dari Glorians.

Alhamdullilah, kata mereka “Puas hati pakai baju kurung cantik dan teramat selesa setiap hari”- staff hospital Muar

InshaaAllah glory cuba memastikan semua HAPPY dengan Glory :)

Belian baju kurung Glory terus KLIK DISINI yer.

Yang pasti anda pun boleh cantik menawan macam gambar yang bakal disajikan ini :D

Jum cuci mata dan lihat sendiri keterujaan Glorians. HEHE

Read More

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers