Glorians bersama Kurung Elsa

baju kurung glory (2)

Salam Glorians semua.

Masih ingat lagi ke “Kurung Elsa” yang meletopsss?

Boleh klik di link ini untuk lihat corak-corak ELSA yang lepas—>KURUNG ELSA

Fuhhhh memang tak menang tangan agent-agent glory menjual si Elsa. Alhamdullilah terlebih hebat penangannya dan di luar jangkaan kami.

Alhamdullilah sekali lagi kerana Glorians yang baik hati sudi share gambar memakai elsa di hari raya lepas.

Memangg cun sangat ! Ada yang pakai sedondon dengan suami dan anak :D

Jom layan gambar di bawah :)
baju kurung glory (5)

 

 

 

 

baju kurung glory (4)

 

baju kurung glory (3)

 

 

 

 

baju kurung glory (2)

 

Jubah Cun terbaru yang Cun Melecun

jubah moden

Salam buat semua Glorians

Terbaru, Jubah Cun yang cun melecun untuk semua. Baru mula dijual semalam dengan harga RM95 termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia.

Material Lycra berkualiti & yang pasti menarik, Jubah ini nursing friendly.

Yup, RM95 sepasang untuk jubah nursing friendly. Memang awesome

Juga terdapat butang di tangan untuk memudahkan Glorians mengambil wudhu’

Di mana nak beli Jubah Online Glory?

Beli di forum Glory. Tanya stok di sana dan Agent2 Glory sedia membantu membuat jualan :-)

beli di –>> Forum Glory (Klik)

Jom, lihat corak Jubah Cun Melecun kali ini

Read More

RM 2,000 Hadiah untuk Ber Glory di Hari Raya

Ber Glory Raya

Alhamdulillah, tahun ini Glory akan memberi Wang Tunai kepada semua Glorians. Sebab ramai yang berkongsi gambar mereka dan kami ingin albumkan gambar-gambar terpilih di dalam album memory kami bersama pelanggan.

Bagi menghargai dan menghargai semua Glorians, kami akan bagi wang tunai. Kongsikan gambar anda di –>> http://bit.ly/gloryraya

Kongsi jer sebanyak mana gambar anda ber hari raya memakai baju Glory. Pihak juri akan memilih gambar yang paling Awesome :-)

Anda kongsi, kami pilih.. Boleh hantar seberapa banyak gambar tapi setiap Glorian hanya berhak mendapat 1 hadiah sahaja.

Pastikan anda memohon keizinan tuan punya gambar jika anda kongsikan gambar yang bukan hak milik anda.

Tarikh tutup adalah pada 31 Ogos 2014

Nak Join contest ini? Glorians Wajib upload gambar dalam forum Glory di –>> http://bit.ly/gloryraya. Perkongsian di tempat lain tidak akan diambil kira..

Terima kasih dan good luck semua :-)

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

Hari Raya

Assalamualaikum & selamat sejahtera buat semua pembaca blog Glory Collection

Sempena Syawal tahun ini, Kami dari pasukan GLory mengucapkan selamat hari raya. Mohon maaf di atas salah dan silap kami samaada yang kami sedar atau tidak sedar’

Pasukan Glory akan bercuti selama seminggu. Ya, seminggu untuk beraya sakan. Yeaaaa….

Insya-ALLAH, selepas raya kami akan menyambung aktiviti berniaga seperti biasa.

Terima kasih di atas support daripada semua.

 

Selamat hari raya, maaf zahir & batin

 

we're closed Selamat Hari Raya

 

Baju Kurung Online Terbaru Batch PL12

glory collection

Baju Kurung Online terbaru batch PL12 dah keluar. Woww, memang sambutan hangat sebab dah nak hari raya

kita tengok dulu customer Glory yang seronok bergambar baju glory

testimoni glory

Cun Melecun kan?

Dengan hanya RM89 sepasang (termasuk kos penghantaran), anda mampu memiliki baju Glory yang cun melecun ini

Nak lagi untung, beli beramai-ramai dengan rakan sekerja atau saudara mara

Cukup 10 pasang, akan dapat harga RM56/pcs (tidak termasuk kos penghantaran)

Klik Read More untuk baca butiran selanjutnya

Read More

Blouse Anggun Glory Memang Best

blouse muslimah

Blouse Anggun terbaru dari Glory Collection.

Kali ini blouse direka untuk memudahkan kita mengambil wudhu’ (ada butang di tangan) dan mesra nursing. Ada zip untuk nursing.

Harga hanya RM59/pcs termasuk kos penghantaran via Skynet

Belian borong minima 10 pasang RM41/pcs tidak termasuk kos penghantaran. Boleh campur-campur dengan baju kurung atau semua produk Glory.

Beli di –>> Blouse Muslimah Anggun

Dah ada Glory an’s yang dah bergaya dengan Blouse Anggun Glory. Awesome…

Jom lihat semua warna batch kali ini

 

testimoni blouse anggun

 

Read More

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers