Testimoni Blouse Muslimah Ayu

testimoni blouse muslimah ayu glory (1)

Salam. Alhamdullilah jualan blouse muslimah ayu memang kencang.

Terima kasih Glorians dan tahniah agent agent Glory :)

Mereka yang dah cuba blouse ayu ni sangat berpuas hati.

Kata mereka :- ” Selesa sangat, tak melekat yang penting nak menyusu nak wudhu senang je”

Alhamdullilah. Jum tengok gambar yang di share Glorians :)

testimoni blouse muslimah ayu glory (4) testimoni blouse muslimah ayu glory testimoni blouse muslimah ayu glory (3) testimoni blouse muslimah ayu glory (2) testimoni blouse muslimah ayu glory (1)

Mereka suka, kami berjuta kali suka. hehe terima kasih GLORIANS :D

Blouse Muslimah Ayu Gitewww

Blouse Online

Blouse Muslimah terbaru dari Glory Collection

Hanya RM65 termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia. termasuk Sabah dan Sarawak :-)

Kini exclusive 4 zip, 2 di tangan untuk mudah wudhu’ dan 2 di bahagian nursing friendly

Yup, Blouse ini nursing friendly.

Best kan produk Glory. Harga berpatutan dengan Kualiti baik

Beli di >> http://www.glory.my

Jom, tengok semua corak di bawah

Read More

Testimoni baju kurung Glory

kurung glory (4)

Kata orang baju kurung tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas.

Haa sebab tu Glory memang sentiasa sedia kan baju kurung cantik cantik.

Glorians pun sangat berpuas hati dengan baju cotton Glory kata mereka
“sebulan raya, sebulan jugakk pakai baju glory”-Shazwani,perak

Lagiii bestt glorians yang cantik cantik ni sudi berkongsi gambarr dengan kami. Terbaikkk lah !

Jum layan gambar glorianas di bawah yang awesome sungguh :D

kurung glory (7)

Read More

Glorians bersama Kurung Elsa

baju kurung glory (2)

Salam Glorians semua.

Masih ingat lagi ke “Kurung Elsa” yang meletopsss?

Boleh klik di link ini untuk lihat corak-corak ELSA yang lepas—>KURUNG ELSA

Fuhhhh memang tak menang tangan agent-agent glory menjual si Elsa. Alhamdullilah terlebih hebat penangannya dan di luar jangkaan kami.

Alhamdullilah sekali lagi kerana Glorians yang baik hati sudi share gambar memakai elsa di hari raya lepas.

Memangg cun sangat ! Ada yang pakai sedondon dengan suami dan anak :D

Jom layan gambar di bawah :)
baju kurung glory (5)

 

Read More

Jubah Cun terbaru yang Cun Melecun

jubah moden

Salam buat semua Glorians

Terbaru, Jubah Cun yang cun melecun untuk semua. Baru mula dijual semalam dengan harga RM95 termasuk kos penghantaran ke seluruh Malaysia.

Material Lycra berkualiti & yang pasti menarik, Jubah ini nursing friendly.

Yup, RM95 sepasang untuk jubah nursing friendly. Memang awesome

Juga terdapat butang di tangan untuk memudahkan Glorians mengambil wudhu’

Di mana nak beli Jubah Online Glory?

Beli di forum Glory. Tanya stok di sana dan Agent2 Glory sedia membantu membuat jualan :-)

beli di –>> Forum Glory (Klik)

Jom, lihat corak Jubah Cun Melecun kali ini

Read More

RM 2,000 Hadiah untuk Ber Glory di Hari Raya

Ber Glory Raya

Alhamdulillah, tahun ini Glory akan memberi Wang Tunai kepada semua Glorians. Sebab ramai yang berkongsi gambar mereka dan kami ingin albumkan gambar-gambar terpilih di dalam album memory kami bersama pelanggan.

Bagi menghargai dan menghargai semua Glorians, kami akan bagi wang tunai. Kongsikan gambar anda di –>> http://bit.ly/gloryraya

Kongsi jer sebanyak mana gambar anda ber hari raya memakai baju Glory. Pihak juri akan memilih gambar yang paling Awesome :-)

Anda kongsi, kami pilih.. Boleh hantar seberapa banyak gambar tapi setiap Glorian hanya berhak mendapat 1 hadiah sahaja.

Pastikan anda memohon keizinan tuan punya gambar jika anda kongsikan gambar yang bukan hak milik anda.

Tarikh tutup adalah pada 31 Ogos 2014

Nak Join contest ini? Glorians Wajib upload gambar dalam forum Glory di –>> http://bit.ly/gloryraya. Perkongsian di tempat lain tidak akan diambil kira..

Terima kasih dan good luck semua :-)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers