2 minggu tanpa berita – Project Mix Wholesale utk Semua

Borong baju Kurung Pahang Cotton Vietnam Murah

Sedar tak sedar dah hampir 2 minggu saya tak update blog. Walaupun dah full time berniaga, namun pembahagian masa utk kerja masih banyak yang perlu diperbaiki. Dulu masa makan gaji masa selalunya tak mengizinkan.  Komitmen utk kerja pejabat menyebabkan blog dan FB jarang di update.. Sekarang ni, dah full time berniaga laagiiii sibuk tetapi seronok sebab setiap hari saya melakukan perkara yang saya suka :-)

Sebenarnya hampir 2 minggu saya sibuk menguruskan baju kurung cotton daripada Vietnam yang baru tiba. Sudah ada beberapa pasang yang telah dijual secara online tetapi masih byk yang belum diupload. Saya akan upload sedikit demi sedikit dan target siap upload 50% pada hari rabu ini iaitu pada 20hb June 2012.

Terbaru daripada Glory Collection iaitu anda boleh Mix Wholesale. Harga serendah RM72 sepasang sekiranya anda membeli sebanyak 10 pasang dan ke atas. Kebanyakan pelanggan Glory Collection membeli bersama-sama rakan sepejabat atau keluarga dan layak mendapat harga istimewa ini.  Memang berbaloi anda membeli baju kurung cotton dengan Glory Collection. Bayangkan harga pasaran adalah RM129 dan anda boleh membeli baju tersebut dengan hanya RM79 (penjimatan hampir 40%).. Apalagi, boleh la anda membeli di Glory Collection. Jangan lupa untuk kumpulkan rakan-rakan dan keluarga untuk membeli dgn saya.

Anda boleh membeli dengan memilih baju yg available di sini (click here). Terima kasih dan selamat shopping :-)

Borong baju Kurung Pahang Cotton Vietnam Murah

Borong baju Kurung Pahang Cotton Vietnam Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *