Baju Kurung Cotton Terbaru

baju kurung

Minggu lepas kami telah mula menjual Baju Kurung Cottonterbaru. Sambutan luar biasa oleh semua penggemar baju kurung Glory Collection.

Beberapa perkara yang akan diceritakan kali ini.

  • 1. Harga Terbaru Baju Kurung Cotton Glory Collection
  • 2. Penghantaran PERCUMA! Betul ke?
  • 3. Corak baju kurung terbaru

Semua akan diceritakan kerana ramai yang bertanya berkenaan perkata di atas. Jadi, saya cerita supaya dapat menjawab persoalan yang bermanik di fikiran anda :-)

klik & beli

Harga Terbaru Baju Kurung Cotton Glory Collection

Sebenarnya, harga kami masih sama. Tiada kenaikan dan tiada pengurangan harga. Masih harga terendah dengan kualiti terbaik. Anda

Harga jualan kami semestinya sangat berbaloi untuk dibeli. Sepasang baju hanya RM89 dan masih PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia. Penghantaran dibuat menggunakan Pos Laju yang dijamin tiba dalam tempoh 1 – 3 hari selepas penghantaran dibuat.

Alhamdulillah, setiap hari akan ada penghantaran yang dibuat oleh kami. Sistem maklumbalas juga telah kami perbaiki. Kalau dulu pelanggan perlu sms / email untuk bertanya tracking no. Sekarang, tracking no akan diupdate setiap hari di facebook kami.

Jadi, anda tak perlu bertanya atau email. Hanya perlu periksa di web sahaja. Kan mudah :-)

Testimoni baju kurung

Penghantaran PERCUMA, betul ke?

Tepat dan benar sekali. Semua pembelian runcit tidak dikenakan sebarang cas penghantaran. Pihak kami akan menanggung kos tersebut. Dengan harga yang rendah dan penghantaran PERCUMA, amat berbaloi anda membeli dengan Glory Collection.

Kami menggunakan perkhidmatan penghantaran Pos Laju. Di jamin selamat tiba dalam tempoh 1 – 3 hari selepas penghantaran dibuat.

Bagi pembeli yang membeli secara borong, kami menggunakan khidmat Pos Malaysia dan Pos Laju.

Jika anda boleh menunggu pesanan yang dibuat, bolehlah menggunakan perkhidmatan Pos Malaysia (pos Biasa). Ianya sedikit lambat tetapi selamat sampai ke destinasi dalam tempoh 4 – 14 hari selepas penghantaran dibuat.

Tracking no juga akan kemaskini setiap hari di Facebook Glory Collection. Alhamdulillah, sistem ini memudahkan semua pelanggan untuk memeriksa pesanan mereka.

pos baju kurung

Corak Baju Kurung Cotton Terbaru

Pasti inilah y ang ditunggu-tunggu oleh anda. Kali ini terdapat corak paisley, bunga dan corak lain yang pasti manawan hati anda. Kali ini juga ada corak harimau bintang. Aummm :-)

Semua baju dipotong mengikut cutting baju kurung pahang atau baju kurung pesak gantung. Selesa di pakai dengan jahitan yang kemas dan teliti.

Nak tengok?? bolehlah cuci mata di bawah :-

Corak Paisley

Kali ini corak paisley yang kecil dan unik dibuat baju kurung. sangat exclusive dengan warna hitam dan merah pasti mendapat sambutan hangat di pasaran.

baju kurung cotton baju kurung cotton

Corak Bunga

WoWW, corak bunga kali ini sangat unik. Bunga kecil-kecil sangat comel dan sesuai untuk semua saiz.

baju kurung baju kurung murah

Corak Berkaki

Corak ini tidak dinafikan sangat Hangat di pasaran. Selalunya corak ini di padankan dengan manik-manik yang awesome. Kali ini kami juga menjual corak berkaki tanpa manik.

baju kurung baju kurung baju kurung

Corak Harimau Bintang

Buat kali pertama kami menjual baju kurung cotton corak harimau bintang. Corak ini kami pilih setelah ianya mendapat permintaan yang tinggi dipasaran.

baju kurung murah (3)

Corak Lain-Lain

Kami kategorikan corak lain-lain kerana baju ini mempunyai kombinasi corak yang sangat unik. Bolehlah jamu mata di bawah :-

baju kurung murah

Sebenarnya banyak lagi corak baju kurung Glory Collection yang baru dijual minggu lepas. Sambutan yang TERBAEKK dari pelanggan kami. Anda juga boleh membeli dengan layari www.glorycollection.my.

Cepat! Sementara Stok Masih ada. Klik di bawah untuk ke web jualan kami.

klik & beli

 

Opt In Image
Langganan Email

Anda tidak lagi tertinggal kapal. Segala info Glory Collection akan dihantar secara terus ke email anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *