Baju Kurung Online Terbaru Batch PL12

glory collection

Baju Kurung Online terbaru batch PL12 dah keluar. Woww, memang sambutan hangat sebab dah nak hari raya

kita tengok dulu customer Glory yang seronok bergambar baju glory

testimoni glory

Cun Melecun kan?

Dengan hanya RM89 sepasang (termasuk kos penghantaran), anda mampu memiliki baju Glory yang cun melecun ini

Nak lagi untung, beli beramai-ramai dengan rakan sekerja atau saudara mara

Cukup 10 pasang, akan dapat harga RM56/pcs (tidak termasuk kos penghantaran)

Klik Read More untuk baca butiran selanjutnya

Ya, Hanya RM56 sepasang jika beli beramai2 atau secara borong minima 10 pasang

Material baju Kurung Cotton kod PL adalah kain cotton Glory kualiti yang sangat baik :-)

 

Belian perlu di buat di web jualan yer. Boleh klik di link kat bawah.

Nak lagi senang?

SMS / Whatsapp je Glory di no 012 6646 155. Bagi kod dan saiz. Nanti kami akan membantu anda membuat belian.

 

 

Jom lihat corak kali ini di bawah

baju kurung cotton (1) kurung online kurung online (4) kurung online (3) kurung online (2) kurung online (1) kurung cotton kurung cotton (5) kurung cotton (4) kurung cotton (3) kurung cotton (2) kurung cotton (1) glory kurung glory empire glory empire (4) glory empire (3) glory empire (2) glory empire (1) glory collection (4) glory collection (3) glory collection (2) glory collection (1) cotton (6) cotton (5) cotton (4) cotton (3) cotton (2) cotton (1) bau kurung cotton baju kurung baju kurung online baju kurung online (4) baju kurung online (3) baju kurung online (2) baju kurung online (1) baju kurung cotton (4) baju kurung cotton (3) baju kurung cotton (2)

 

Instagram Glory

[instagram-feed]

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *