Borong Baju Kurung Terbaru hanya RM43 Sepasang

bORONG bAJU kURUNG

salam buat semua pembaca blog ini. Bagi semua yang berminat untuk borong baju kurung pesak gantung Glory, kini slot terbaru masih mempunyai kekosongan.

Dengan harga hanya RM43/pcs dengan borong baju kurung sebanyak 50 pasang, anda boleh memulakan perniagaan sebagai peniaga baju kurung Glory. Semua pembeli slot akan mendapat minimum 18 design dan banyak saiz M, L dan XL. Anda juga boleh memborong baju kurung sebanyak 1/2 slot atau 25 pasang dengan harga RM47/pcs.

Pembelian slot juga membolehkan anda menjadi Agent Glory Collection. Apa agaknya kelebihan menjadi agent Glory? Pertamanya anda akan mendapat harga lebih rendah lagi jika anda borong dengan Glory. Yang kedua anda boleh order saiz sebelum baju dijahit :-)

Boleh pilih saiz untuk memborong dengan harga rendah. memang untung membeli dengan Glory Collection.

Corak yang terbaru anda boleh lihat di bawah :–>

Jika berminat, boleh sms Sulaiha 017 7744 779 atau isi borang di dalam facebook www.facebook.com/glorycollection.

Borang pembayaran masih dalam pembikinan. Insya-ALLAH dijangka siap sepenuhnya minggu hadapan.

borong kurung pahang borong kurung pahang borong kurung pahang borong kurung pahang borong kurung pahang borong kurung pahang borong baju kurung borong baju kurung borong kurung pahang borong kurung pahang borong kurung pahang borong kurung pahang borong kurung pahang borong baju kurung

 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *