WoWW, Borong Baju Kurung Satin Cotton Terendah

Borong Baju Kurung

Woww, Sekali lagi Baju Kurung Satin Cotton Glory Collection dijual dengan harga tak masuk akal kepada peniaga.

Berapa agaknya harga yang tak masuk akal tu. Harganya adalah RM69 sepasang minimum pembelian adalah 1 slot atau 24 pasang.

Kualiti satin cotton yang terbaik untuk semua peniaga. Seperti biasa, belian slot adalah untuk pre-order dan baju akan diberikan secara random. Dijangka baju akan tiba pada 01 Feb 2013. Dah tak lama, lagi seminggu jer.

Berapa pula harga pasaran bagi baju ini? Harga pasaran di antara RM 145 hingga RM245.  Ini kerana baju kurung ini dihiasi oleh lace dan dipenuhi dengan jahitan manik yang Awesome. Satin cotton juga mempunyai ramai peminat kerana kualiti dan warna yang bergitu menarik. Nanti anda boleh lihat gambar slot kali ini di bawah.

Peringatan, jualan slot adalah untuk peniaga baju kurung sahaja. Jika anda ingin membeli lebih 10 pasang dan mahu membuat pemilihan corak dan saiz, anda boleh beli secara borong. Untuk belian borong, anda boleh mengumpulkan saudara mara, sahabat handai atau anda boleh membeli 10 pasang dalam 1 order.

Anda akan jimat banyak jika membeli secara borong. Lebih 35% discount. Banyak tuuu..

Jika anda peniaga, belilah secara slot. Anda lebih mudah menjual dan keuntungan lebih tinggi.

Jika anda ingin membeli beramai-ramai, beli lah secara borong. Mudah dan menguntungkan semua.

Belian retail dan borong perlu dibuat di www.glorycollection.my. Anda pilih baju dan bayar. Hanya klik klik sahaja. Beli di –> www.glorycollection.my

Jika anda ingin membeli secara slot, boleh membeli di –> www.glorycollection.my/slot. Web ini hanya untuk jualan slot dan untuk memudahkan kami merekod setiap transaksi jualan baju kurung.

Layari –> www.glorycollection.my/slot sekarang.

Pasti anda ingin melihat baju slot pada kali ini kan? Sila lah jamu mata anda dengan baju Glory COllection yang bergemerlapan di bawah :-)

baju kurung baju kurung baju kurung baju kurung

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *