Borong Kain Cotton Terbaru (Customer repeat order dalam masa 1 hari)

Borong Cotton

Semua jualan borong kain cotton kali ini telah mula dijual melalui Facebook Glory Textile. Terdapat 10 MEGA COMBO / 10 set kain pasang untuk diborong. Kebanyakan COMBO mempunyai corak yang sama kecuali beberapa corak sahaja yang berbeza.

Jualan secara borong ini sangat baik untuk peniaga kerana dijual dengan harga yang rendah dan boleh mendapat untung hampir 100% daripada modal yang dikeluarkan. Hanya RM35 sepasang kain cotton yang boleh dijual dengan harga mencecah RM80 sepasang. RUGI jika tidak mengambil peluang ini.

Ada beberapa pelanggan yang membeli repeat order tak sampai satu hari kerana stock habis dijual. Semestinya sebab kualiti dan harga jualan Glory Textile yang rendah, sesuai untuk peniaga.

Jika berminat, boleh lihat kain yang masih available di stor Seri Kembangan. Stor hanya dibuka di atas permintaan. Boleh hubungi Mumtazah 013 696 6757 untuk set bila waktu ke stor Glory Textile.

Juga boleh lihat set Borong Combo yang masih available di dalam facebook Glory Textile (klik sini). Saya share beberapa design untuk COMBO terbaru. Gambar studio akan diupload dalam masa terdekat.Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain cotton Borong kain pasang Borong kain pasang Borong kain pasang Borong kain pasang (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *