Fuyyyooo!!! Borong Kain Ela Japanese Cotton hanya RM35/pcs

pre-order borong kain ela cotton murah

Semalam saya telah melancarkan Pre-Order Kain Ela material Japanese Cotton. Setiap kain ela di potong 3.5 meter bidang 60″. Sy dimaklumkan kain ela tersebut boleh dibuat baju kurung pesak sehingga saiz XXL (ikut ukuran Glory COllection). Sebenarnya ini adalah kali pertama saya membuka jualan Pre-Order utk kain ela Cotton daripada Vietnam. Ini adalah kerana ramai peniaga yang meminta supaya sy menjual kain ela selain daripada menjual baju kurung siap. Bila sy buat pre-order kain ela, baru tersedar rupanya permintaan pasaran kain ela cotton sangat tinggi terutama di pasaran online.

Alhamdulillah, tak sampai sehari lebih 81% slot utk pre-order kain ela Japanese Cotton telah diisi. Cuba teka berapa harga sepasang kain ela cotton yang saya jual?? Harga yg saya jual semestinya harga terendah di pasaran, hanya RM35 sepasang. minimum pembelian adalah 1 slot = 25 pasang. So total modal HANYA RM875 tidak termasuk kos penghantaran. Fokus utama saya utk jualan pre-order adalah PENIAGA sama seperti Pre-Order baju kurung bermanik daripada Vietnam. Sy cuba utk bagi harga terendah supaya peniaga dapat keuntungan sekurang-kurangnya 90% daripada modal yang dikeluarkan.

Berapa pula harga pasaran bagi kain ela Japanese cotton? Harga pasaran untuk kain ela Japanese cotton adalah diantara RM70 hingga RM90. Anda akan dapat keuntungan melebihi 90% daripada modal yang dikeluarkan. Objective tercapai :-) sekiranya anda survey betul2 di pasaran online, ada peniaga yang menjual lebih mahal atau lebih murah daripada harga pasaran. saya percaya setiap peniaga mempunyai strategy dan market yang berbeza. Tiada yang salah dan tiada yg betul2 sempurna.. Jadi, pastikan anda melihat dahulu permintaan pasaran sebelum anda mula memulakan sesuatu perniagaan.

Just nak maklumkan saya tidak menjual kain ela secara retail. Saya jual kain ela ni pun sebab nak penuhi permintaan rakan2 peniaga yang lain. Buat masa ini saya akan membuka slot sekurang-kurangnya sekali dalam masa sebulan kain ela daripada Vietnam. Slot limited yer..

Sekiranya anda berminat utk berniaga secara kecil-kecilan, bolehlah memulakan langkah dengan mencuba menjual kain pasang daripada Glory Collection :-) Segala update dan patern utk pre-order boleh di lihat di www.facebook.com/glorycollection. terima kasih :-)

pre-order borong kain ela cotton butterfly murah

pre-order borong kain ela cotton butterfly murah

pre-order borong kain ela cotton rama-rama murahborong kain ela cotton kaki rama-rama murahborong kain ela cotton kaki butterfly polka dot murahborong kain ela cotton kaki butterfly murah

borong kain ela cotton kaki butterfly murah

borong kain ela cotton kaki rama-rama murahborong kain ela cotton kaki butterfly polkadot murahborong kain ela cotton kaki butterfly polkadot murahborong kain ela japanese cotton Exclusive bunga Vietnamborong cotton paisleyborong cotton paisleyborong cotton paisleyborong kain cotton berkakiborong kain cotton berkakiborong kain cotton berkakiborong kain cotton berkaki

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *