Giler MURAH!!! Baju Kurung Pesak Gantung Japanese Cotton hanya RM79 (Pembelian 10 Helai)

Baju Kurung Pahang Vietnam Giler Murah Glory COllection2

Hari ini saya mulakan dengan senyuman :-)

Alhamdulillah, hampir 2 minggu Glory Collection menjual Baju Kurung Pesak / Kurung Pahang cotton bermanik daripada Vietnam dengan harga tak masuk AKAL!!! Harga bermula RM72 sehingga RM89 dan kebanyakan baju dijual dengan harga RM79 sahaja. Baju ini dihiasi dengan jahitan manik yang berkualiti daripada Vietnam.

Syaratnya amat mudah, anda hanya perlu membeli sekurang-kurangnya 10 pasang bagi melayakkan anda mendapat harga ini. Semua baju adalah ready stock dan penghantaran akan dibuat selepas sehari pembayaran dibuat. Walaubagaimanapun, harga tidak termasuk kos penghantaran yer. Biasanya kos penghantaran menggunkan pos malaysia (parcel) hanya RM14 utk semenanjung dan RM38 utk Sabah & Sarawak.

Keistimewaaan anda membeli secara borong di Glory Collection adalah anda boleh memilih patern dan saiz yang anda inginkan. Jadi, anda bolehlah mengumpulkan rakan-rakan atau keluarga untuk membeli bersama Glory Collection dan mendapatkan harga tak masuk akal ini. Sambutan setakat ini ALHAMDULILLAH, Marvelouse.. Ramai yang membeli smpai saya tak sempat nk update stock di facebook. Feedback yang diberikan also Marvelouse.. Ramai yg sms menyatakan sangat berpuas hati dengan kualiti baju yang dibeli.. nnti ada masa saya akan upload feedback2 yang diberikan. Buat masa ini, anda boleh lihat testimoni pelanggan Glory Collection dalam album testimonial di FB Glory Collection.

Sekiranya anda ingin membeli hanya 2/3 pasang baju kurung pesak / kurung pahang Glory Colletion, anda bolehlah membeli secara mini wholesale dan mendapat penjimatan sebanyak RM20 bagi pembelian 2 pasang dan WOWWW!!! penjimatan sebanyak RM60 bagiĀ  pembelian 3 pasang. GIlerrr MURAHHH kan :-) Sebenarnya, jika anda membeli sebanyak 10 pasang, anda akan dapat berjimat sebanyak RM500.. Lagiii Gilerrr Muraahhhh :-)

Target saya apabila menjual baju dengan harga GILERR MURAH ini adalah untuk retail customer Glory Collection dapat membeli baju kurung daripada Vietnam dengan harga terendah. Buat masa ini saya masih mencari mekanisma terbaik utk menjual harga yang lebih rendah kepada peniaga-peniaga seluruh Malaysia. Banyak idea tetapi bila dilaksanakan masih banyak kelemahan yang perlu saya perbaiki. Harap2 pada tahun hadapan saya dapat menjual kepada peniaga dengan harga yang lebih baik daripada sekarang. Harga kepada retail customer semestinya TERBAEEKKK sekiranya anda membeli dengan Glory Collection :-) Rugi tawww kalau x beli…

Anda boleh membeli baju kurung cotton Vietnam dengan harga yang tak masuk akal ini di album Mix Wholesale Baju Kurung (Click here) . Jangan lupada untuk page saya di www.facebook.com/glorycollection. Sebarang kemusykilan atau nak order bolehlah sms sy di no 0139842103.

terima kasih

Baju Kurung Pahang Vietnam Giler Murah Glory COllection (3)Baju Kurung Pahang Vietnam Giler Murah Glory COllection (4)Baju Kurung Pahang Vietnam Giler Murah Glory COllection (9)Baju Kurung Pahang Vietnam Giler Murah Glory COllectionBaju Kurung Pahang Vietnam Giler Murah Glory COllectionBaju Kurung Pahang Vietnam Giler Murah Glory COllectionBaju Kurung Pahang Vietnam Giler Murah Glory COllectionBaju Kurung Pahang Vietnam Giler Murah Glory COllection

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *