Glory Scarf – Tudung Half Moon Exclusive dari Glory

Tudung half moon

Salam buat semua

Alhamdulillah, kini Glory membesarkan Empire dengan menjual tudung Half Moon yang berkualiti dengan harga terendah. Seperti biasa, Glory akan membuka peluang kepada anda yang ingin berniaga untuk menjadi sebahagian daripada keluarga Glory.

Seronok apabila melihat ramai peniaga yang berjaya menambah pendapatan dengan menjual product Glory. Dengan hanya menjual kain pasang dapat buat jualan 5 angka. Kejayaan mereka adalah atas hasil usaha yang dilakukan dan saya ucapkan tahniah kepada yang dah berjaya.

Berapa harga tudung half moon ini? Harga jualan hanya RM69 untuk Glory Rainbow dan RM65 untuk Glory Pearl. Jaminan kualiti terbaik dari Glory. Harga agent hanya dimaklumkan kepada yang berminat sahaja. keuntungan 100% saya berikan kepada agent.

Anda yang berminat untuk menjadi agent boleh email ke admin@glorycollection.com.my dan nyatakan hasrat anda untuk menjadi sebahagian dari keluarga Glory. Sama-sama kita boleh berusaha untuk berjaya dalam menjalankan perniagaan.

Saya akan cuba untuk membina jenama tudung dengan nama Glory Scarf. Facebook page baru dibuat hari semalam dan akan diupdate dari masa ke semasa.

Saya amat berterima kasih kepada semua yang banyak membantu saya menaikkan nama Glory. Biasa lah, tanpa anda semua, siapalah saya :-)

Jika ada sebarang pertanyaan, bolehlah menghubungi saya di admin@glorycollection.com.my

Terima kasih dan selamat maju jaya semua :-)

 

tudung half moon

tudung half moon

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *