Gorgeous! Kurung Eva Yang Bakal Mencetus Fenomena

kurung raya 2016 (38)

Kurung Eva

Baru tunjuk sekeping teaser dah ramai berani letak deposit. Hebatt semacam penangan kali ini

Tak sabar nak raya ke  macam mana? Ke takut sold out, hehe

Iyaa lain dari yang lain kurung eva bakal mengusik hati yang memandang

Ini dia kisah si Kurung EVA

  • Material crepe ringan yang lembut umpama kapas sejuk
  • Kurung moden tapi masih mengekalkan muslimah
  • Cutting Kain A line yang tak membataskan pergerakan
  • Nursing dan wudhu friendly
  • 8 design yang tak pernah jumpa di tempat lain
  • Size S-XXXl
  • RM115 termasuk penghantaran

Raya dah tak lama korang, jangan cari baju saat akhir nanti yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran gituu

Beli sesiap simpan dalam almari raya nanti pakai naa. Tapi amat digalakkan beli dua tiga design sebab takut terpakai sebelum raya, hehe perempuan kan 😀

Dah jangan pikir jauhh sangat, nanti disambar orang sebab Stok teramat LIMITED Cara belian yang mudah –>

Www.glorycollection.my atau whatsapp 0126646155 kami bantu order

www.vendeur.co (kedai online agent glory)

atau hubungi kedai kedai di bawah

  1. GLORY PARIT BUNTAR ( 017.212.3331)
  2. GLORY SG PETANI (012.6691.195)
  3. GLORY TAMPOI JB (016.701.9546)
  4. GLORY MITC MELAKA (019.790.6218))
  5. GLORY BUKIT RAMBAI (013.268.8373)
  6. GLORY KAJANG (010.841.7838)

Nanti jangan terkejut bila dah pakai ada yang tanya, “awak ada fashion designer sendiri ke?” dan  dengan muka bangga awak hanya mampu tersenyum dah hati mula kembang setaman

Naa sila rambang mata yer :)

kurung printed glory (1) kurung printed glory (2) kurung printed glory (3) kurung printed glory (4) kurung printed glory (5) kurung printed glory (6) kurung printed glory (7) kurung printed glory (8) kurung printed glory (10) kurung printed glory (11) kurung printed glory (12) kurung printed glory (15) kurung printed glory (16) kurung printed glory (17) kurung printed glory (18) kurung printed glory (19) kurung printed glory (20) kurung printed glory (21) kurung printed glory (22) kurung printed glory (23) kurung printed glory (24) kurung printed glory (25) kurung printed glory (26) kurung printed glory (27) kurung printed glory (28) kurung printed glory (29) kurung printed glory (30) kurung printed glory (31) kurung printed glory (32) kurung printed glory (33) kurung printed glory (34) kurung printed glory (35) kurung printed glory (36) kurung printed glory (37) kurung printed glory (38) kurung raya 2016 (1) kurung raya 2016 (2) kurung raya 2016 (3) kurung raya 2016 (4) kurung raya 2016 (5) kurung raya 2016 (6) kurung raya 2016 (7) kurung raya 2016 (8) kurung raya 2016 (9) kurung raya 2016 (10) kurung raya 2016 (11) kurung raya 2016 (12) kurung raya 2016 (13) kurung raya 2016 (14) kurung raya 2016 (15) kurung raya 2016 (16) kurung raya 2016 (17) kurung raya 2016 (18) kurung raya 2016 (19) kurung raya 2016 (20) kurung raya 2016 (21) kurung raya 2016 (22) kurung raya 2016 (23) kurung raya 2016 (24) kurung raya 2016 (25) kurung raya 2016 (26) kurung raya 2016 (27) kurung raya 2016 (28) kurung raya 2016 (29) kurung raya 2016 (30) kurung raya 2016 (31) kurung raya 2016 (32) kurung raya 2016 (33) kurung raya 2016 (34) kurung raya 2016 (35) kurung raya 2016 (36) kurung raya 2016 (37) kurung raya 2016 (38) kurung raya 2016 (39) kurung raya 2016 (40) kurung raya 2016 (41) kurung raya 2016 (42) kurung raya 2016 (43) kurung raya 2016 (44) kurung raya 2016 (45) kurung raya 2016 (46) kurung raya 2016 (47) kurung raya 2016 (48) kurung raya 2016 (49) kurung raya 2016 (50) kurung raya 2016 (51) kurung raya 2016 (52) kurung raya 2016 (53) kurung raya 2016 (54) kurung raya 2016 (55) kurung raya 2016 (56) 12516842_375710252604114_229197483_o 12809971_375712062603933_974358012_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *