Harga Baju Kurung Murah

Hari ini saya kongsikan harga Baju Kurung Online Glory Collection yang boleh dibeli secara online atau secara walk-in di Muar, Johor.

Harga belian retail Glory Collection sentiasa konsisten sejak dibuka tahun lepas. Diskaun bagi setiap penambahan belian baju kurung semestinya sangat menguntungkan pembeli. Setiap tambahan baju kurung yang dibeli akan mendapat diskaun sehingga lebih 40%. Banyak tuu..

Syaratnya anda perlu membeli banyak dalam satu order.

Sebagai contoh, baju kurung cotton bermanik berharga RM79 sepasang jika anda membeli 10 pasang dalam satu order. Tak banyak, 10 pasang jer.

Ada “trick” mudah bagi membolehkan anda mendapat harga borong ini.

Caranya.. Jeng jeng Jeng..

Anda hanya perlu kumpul saudara mara, sahabat handai atau sesiapa sahaja untuk cukupkan 10 pasang dalam satu order. Beli beramai-ramai dalam satu order. Anda boleh pilih corak dan saiz baju yang anda nak beli. Sangat menjimatkan.

Belian juga boleh dibuat secara online sepenuhnya. Mudah sahaja. Anda hanya perlu pilih dan klik baju yang hendak dibeli.

Anda boleh campur-campur corak bermanik dan tidak bermanik dalam satu order. Sistem akan automatik memberi diskaun semasa anda hendak buat pembayaran.

Penghantaran adalah percuma bagi pembelian 1 – 9 pasang. Wowww, sangat menguntungkan.

Beli baju kurung online di –> www.glorycollection.my

 

15 Comments

 

  1. Pingback : Hot! Awesome Baju Kurung Cotton Terbaru

  2. Pingback : Borong Slot Peplum Kurung Harga Giler Rendah

  3. Pingback : Baju Kurung Cotton Terbaru dari Glory Collection

  4. Pingback : Terbongkar! Baju Kurung Terbaru akan dijual ESOK!

    • May 9, 2013  7:19 am by tauke Reply

      RM125 Percuma penghantaran ke seluruh Malaysia

  5. Pingback : Yea Yea, Baju Kurung 2013 Baru Dah Tiba

  6. Pingback : Baju Kurung Cotton terbaru Glory Collection

  7. Pingback : Baju Kurung Peplum QasRiNa Yang Awesome

  8. Pingback : Gedung Awesome Baju Kurung Online Anda » Awesome Baju Kurung | Baju Kurung Online | Baju Kurung Pahang | Baju Kurung Cotton | Baju Kurung Murah | Butik OnlineBaju Kurung Cotton Baru Batch PL05

  9. Pingback : Gedung Awesome Baju Kurung Online Anda » Awesome Baju Kurung | Baju Kurung Online | Baju Kurung Pahang | Baju Kurung Cotton | Baju Kurung Murah | Butik OnlineAwesome Baju Kurung Batch PL06

  10. March 24, 2014  11:18 am by Suria Reply

    Salam.. Sya nk tengok gambar baju kurung terbaru skali dengan harga.. Tq..

  11. May 8, 2014  11:41 am by norhayati binti taman Reply

    salam boleh tahu macamana nak bezakan corak terkini dengan stok thn lepas. boleh berikan kod number bagi baju2 terkini untuk raya 2014 M / 1435H.

    • May 13, 2014  10:14 am by Glory Empire Reply

      salam. boleh lihat yang terbaru di web glory yer. http://www.glorycollection.my :-)

  12. June 5, 2014  1:18 am by liza Reply

    Salam..klu beli baju kurung borong tapi lepas tu ade yang nak tukar saiz boleh ke?

    • June 5, 2014  4:23 pm by Glory Empire Reply

      salam. boleh jer. kos pos perlu tanggung yer.. boleh terus pos ke GLory, letakkan kos pos RM7 sepasang dalam bungkusan.. nanti tim glory akan hubungi bila stok tiba

      masukkan nota dalam bungkusan yer :-)

Leave a reply

 

Your email address will not be published.