Harga Hebat Baju Kurung Cotton Online

Harga Baju Kurung Murah

Hari ini saya kongsikan harga Baju Kurung Glory Collection yang boleh dibeli secara online atau secara walk-in di Muar, Johor.

Harga belian retail Glory Collection sentiasa konsisten sejak dibuka tahun lepas. Cuma diskaun bagi setiap belian di hentikan sementara.

Kini, jualan diskaun bagi setiap penambahan belian baju kurung kembali. Setiap tambahan baju kurung yang dibeli akan mendapat diskaun sehingga lebih 40%. Banyak tuu..

Syaratnya anda perlu membeli banyak dalam satu order.

Sebagai contoh, baju kurung cotton bermanik berharga RM79 sepasang jika anda membeli 10 pasang dalam satu order. Tak banyak, 10 pasang jer.

Ada “trick” mudah bagi membolehkan anda mendapat harga borong ini.

Caranya.. Jeng jeng Jeng..

Anda hanya perlu kumpul saudara mara, sahabat handai atau sesiapa sahaja untuk cukupkan 10 pasang dalam satu order. Beli beramai-ramai dalam satu order. Anda boleh pilih corak dan saiz baju yang anda nak beli. Sangat menjimatkan.

Belian juga boleh dibuat secara online sepenuhnya. Mudah sahaja. Anda hanya perlu pilih dan klik baju yang hendak dibeli.

Anda boleh campur-campur corak bermanik dan tidak bermanik dalam satu order. Sistem akan automatik memberi diskaun semasa anda hendak buat pembayaran.

Penghantaran adalah percuma bagi pembelian 1 – 9 pasang. Wowww, sangat menguntungkan.

Beli baju kurung online di –> www.glorycollection.my

Buat masa ini, stok sangat TERHAD. Insya-ALLAH esok stok baru akan mula dijual. Saya kongsikan beberapa corak yang akan mula dijual esok.

 

Baju Kurung Cotton Baju Kurung Cotton Baju Kurung Cotton Baju Kurung Cotton

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *