Istimewa! Dress Sedondon Adelia Ibu dan Anak Sempena Syawal.

mom n kids

Dress  Adelia 2.0 sedondon ibu dan anak kini menjelma :)

Nak beli kain pasang tailor dah tak terima tempahan? Beli saja yang ready made klik klik dah sampai rumah 😀

Percaya lah dress adelia akan membuat si pemakai tampak jelita 😀

Kalau tahun lepas merungut tak dapat sedondon dengan si gadis korang, tahun ini pastikan korang lah pasangan sedondon yang paling letops, gituuu

“Sis saya belum kahwin, nak beli untuk diri sendiri boleh?” Ehemm pasti lah boleh, dah pakai nanti sis pi salam bakal mak mentua confirm terus sis lah bakal menantu pilihan abadi 😀

Boleh beli dewasa sahaja atau boleh anak sahaja.

Dress dewasa  

  • Material fursan, mudah iron tak panas dan tak jarang
  • Nursing dan wudhu friendly
  • Cutting princess
  • Size SS-XXXL
  • Rm109 siap pos

Dress kanak – kanak

  • Material lycra
  • cutting princess
  • Size 4-12
  • Rm59 siap pos

Jangan berbelah bahagi  nak beli ke tak nak, siap siap beli simpan dalam almari. Raya tak lama lagi, jangan saat akhir sis baru nak cari. Nyesal nanti taww

Cara belian yang mudah –>

Www.glorycollection.my atau whatsapp 0126646155 kami bantu order

www.vendeur.co (kedai online agent glory)

atau hubungi kedai kedai di bawah

  1. GLORY PARIT BUNTAR ( 017.212.3331)
  2. GLORY SG PETANI (012.6691.195)
  3. GLORY TAMPOI JB (016.701.9546)
  4. GLORY MITC MELAKA (019.790.6218))
  5. GLORY BUKIT RAMBAI (013.268.8373)
  6. GLORY KAJANG (010.841.7838)
  7. GLORY MUAR ( 012.664.6155)

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 28 30 31 29 32 41 42 33 43 34 35 44 45 36 46 47 38 39 48 49 50 59 60 51 52 53 54 55 56 57 58 62 63 64 65 EL01 EL02 EL03 EL04 EL05 husna (1) husna (3) husna (4) husna (2) husna (5) intro 2 JE 036 mk JE 036 ii JE 036 (2) JE 036 (1) JE 035 mk JE 035 ii JE 035 (2) JE 035 (1) JE 039 (1) JE 038 mk JE 038 ii JE 038 (2) JE 038 (1) JE 037 mk JE 037 ii JE 037 (2) JE 037 (1) JE 039 (2) JE 039 ii intro kids 2 kids mom n kids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *