Jualan Borong Kain Cotton Vietnam Glory Textile

Kain Cotton Murah

Alhamdulillah, website jualan Glory Textile telah berfungsi sepenuhnya. Semua jualan kain ela akan dibuat sepenuhnya melalui online pada masa akan datang. Anda juga boleh membuat pembayran secara terus melalui internet banking. Sangat Mudah..

Fokus website Glory Textile adalah jualan runcit ( 1 – 9 Pasang) dan Jualan Borong ( 10 pasang dan ke atas). Harga yang ditawarkan amat berpatutan. Sepasang hanya RM72 (Percuma Penghantaran). Jika membeli secara borong, sepasang hanya RM49. Sangat berpatutan.

Insya-ALLAH dalam masa terdekat Glory Collection juga akan membuat jualan sepenuhnya melalui online. Lebih mudah kerana jualan melalui Facebook sedikit sukar terutama kepada pembeli yang ingin membeli secara borong.

Insya-ALLAH penambahbaikan akan sentiasa dibuat bagi memastikan Glory Collection dan Glory Textile berjaya di masa hadapan. Anda bolehlah mencuci mata dengan koleksi terbaru Glory Textile.

Jangan lupa layari –> www.glorytextile.com.my

Borong Kain Cotton

Kain Ela Murah

Kain Cotton Murah

Kain Cotton MurahKain Cotton MurahKain Ela MurahKain Cotton VietnamKain Cotton VietnamKain Cotton VietnamKain Cotton VietnamKain Cotton VietnamGlory Textile CottonGlory Textile CottonGlory Textile CottonGlory Textile CottonGlory Textile CottonBorong VietnamBorong VietnamBorong VietnamBorong VietnamBorong VietnamBorong Kain CottonBorong Kain CottonBorong Kain CottonBorong Kain CottonBorong Kain Cotton

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *