Kurung Eva Batch II Yang Sangat Meletopss.

1 IMG_1716 copy

“Takut nak jual, takut customer tanya tak rela nak cakap dah sold out”

Tu diaa penangan baju kurung eva batch 2

Baru teaser memasing dah letak deposit, berani tak berani lah kan

Design yang direka penuh cinta dan kasih sayang, bila dipakai terhasil lah nilai cinta bersama. gituuuu

Kami tahu kenapa ramai tak nyabo nak pakai eva 2 :-

  • Material Poly crepe lembut dan serap peluh
  • Nursing  friendly
  • Cuting baju loose dan cutting kain A
  • Size S-XXXL
  • RM119 termasuk pos seluruh Malaysia
  • Design printed yang sangat awesomee

Stok kali ni memang betul-betul paras hidung uolls, sebab ada kod dah sold out sebelum dijual sepenuhnya

Lekass laju laju pilih

Untuk belian terus ke website kami  :- Www.glorycollection.my atau

tak puas hati tengok gambar, sila sila datang ke kedai bawah yer

  1. GLORY MUAR ( 012.6646.155)
  2. GLORY PARIT BUNTAR ( 017.212.3331)
  3. GLORY SG PETANI (012.6691.195)
  4. GLORY TAMPOI JB (016.701.9546)
  5. GLORY MITC MELAKA (019.790.6218))
  6. GLORY BUKIT RAMBAI (013.268.8373)
  7. GLORY KAJANG (010.841.7838)

Naaa pilih lah dengan setabahnya sebab semua lelawaa k  😀

PROMOSI POSTER KURUNG EVA 1 copy PROMOSI POSTER KURUNG EVA 2 copy PROMOSI POSTER KURUNG EVA 3 copy PROMOSI POSTER KURUNG EVA 4 copy PROMOSI POSTER KURUNG EVA 5 copy Eva hipt style promotion 1 copy Eva hipt style promotion 2 copy Eva hipt style promotion 3 copy Eva hipt style promotion 4 copy Eva hipt style promotion 5 copy Eva hipt style promotion 6 copy Eva hipt style promotion 7 copy Eva hipt style promotion 8 copy Eva hipt style promotion 9 copy  1 IMG_1716 copy 2 IMG_1732 copy 3 IMG_1755 copy 4 IMG_1771 copy 5 IMG_1785 copy 6 IMG_1801 copy 7 IMG_1820 copy 8 IMG_1841 copy  10 IMG_1892 copy 1-VA016 2-VA016 3-VA014 copy 4-VA014 copy 5-VA013 copy 6-VA013 copy 7-VA018 copy 8-VA018 copy 9-VA012 copy  11-VA020 copy 12-VA020 copy 13-VA019 14-VA019 15-VA015 16-VA015   19-VA017 20-VA017

catalog baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *