Lagi Baju Kurung untuk diborong | slot RM58/pcs

Borong Baju Kurung Glory Collection

Hari ini Glory Collection menjual baju kurung cotton penuh manik secara slot lagi. Terdapat 25 corak yang giler Menarik dan Awesome.

Slot kali ini memang awesome. Anda boleh jamu mata anda dengan melihat corak terbaru di bawah nanti. Memang AWESOME. Saya sendiri teruja untuk menjual apabila baju tiba nanti, dijangka minggu depan.

Pelanggan yang membeli secara slot kali ini akan mendapat banyak saiz M, L dan XL. Pemilihan saiz dibuat berdasarkan permintaan ramai. Selebihnya pembeli slot akan mendapat baju kurung saiz SS, S, XXL dan mungkin sedikit XXXL. Pembahagian akan dibuat sama rata kepada pembeli slot.

Jualan slot adalah untuk peniaga yer. Saya perlu tekankan kerana ramai yang masih bertanya apa beza belian slot dengan belian borong.

Belian borong –> pembeli boleh pilih saiz dan design. Harga lebih mahal daripada belian slot tetapi masih sangat berpatutan. Nanti saya akan share table harga terbaru kepada semua pembaca blog. Anda boleh membeli baju kurung Glory dengan klik sini.

Belian slot –> WAJIB beli untuk peniaga baju kurung. Dengan harga terendah yang ditawarkan oleh Glory, pastinya sangat sesuai untuk peniaga. Keuntungan lebih daripada 100% daripada modal yang dikeluarkan. Anda boleh borong baju kurung secara slot dengan klik sini.

Berapa harga belian slot terbaru?

Slot 25 pasang –> RM63/pcs = RM1,575

Slot 50 pasang –> RM58/pcs = RM2,900

Dijangka tiba pada 01/02/2013

Dengan belian slot, anda akan layak menjadi agent. Untuk slot yang lepas, saya akan invite yang berminat menjadi agent bermula hari ini. Insya-ALLAH semua agent akan sama-sama bantu dalam membuat jualan. Harga slot juga adalah berbeza untuk agent jualan Glory. Pastinya agent akan mendapat harga lebih rendah.

Jika anda ingin berminat  menjadi agent, hanya perlu membeli secara slot dan saya akan invite melalui Facebook.

Tamat sudah cerita kali ini. Mesti anda dah tak sabar nak melihat corak baju kurung terbaru kan?? Jeng jeng Jeng, Silalah lihat di bawah :-

borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *