Macam Tak Percaya!!! Pre-Order Cotton Fully Booked dalam masa 2 hari

sold out

Memang macam tak percaya semua slot Pre-order kain cotton Fully booked dalam masa 2 hari. Ini adalah kali pertama sy buat pre-order utk kain cotton dan tak sangka sambutan Tersangattt HANGATTT!!! Walaupun sy dah announce semua slot telah penuh, masih ramai yang sms dan PM di FB bertanyakan berkenaan Pre-Order ini.

Ramai juga yang bertanya bila jualan slot ini akan dibuka kembali. Disebabkan ramai yang berminat, saya bercadang utk membuka slot Pre-Order Kain ela sekurang-kurangnya 2 kali sebulan. Saya juga akan membuka lebih banyak slot utk semua peniaga. Buat masa ini, saya telah membuka slot utk Pre-Order baju kurung pesak bermanik dari Vietnam, Kain  Cotton ela dan pada minggu ini sy akan membuka slot baju kurung pesak cotton tanpa manik dengan harga yang sangat Gilerrr Murahhh!!! Sangat sesuai untuk peniaga.. Berapa agaknya harga yang gilerr Murahhh tuu??  jeng jeng jengg.. harganya adalah seperti berikut :-

Pengeluar Pengilang Baju Kurung VietnamGilerr MURAHHHH Kan?? Dengan harga yang saya tawarkan, sy yakin semua peniaga yang membeli secara slot boleh menjual dan mendapat kadar keuntungan melebihi 90% daripada modal yang dikeluarkan. Design setiap Pre-order akan sy tunjukkan di dalam FB dan website ini. Kebiasaannya baju atau kain akan sampai dalam masa 2 minggu selepas slot di buka.

Untuk pembelian slot, pemilihan saiz akan dibuat oleh Glory COllection. Apabila baju / kain smpai, saya akan terus bahagikan kepada pembeli slot. Design dan detail akan sy maklumkan di facebook setiap kali slot dibuka.

Sekiranya anda peniaga atau baru hendak berjinak2 untuk berniaga baju kurung, boleh lah mencuba membeli 1 slot. Insya-ALLAH, Slot akan dibuka setiap hari sabtu :-) bolehlah menghubungi saya di talian 0139842103 (zam) atau di facebook www.facebook.com/glorycollection untuk mengetahui butiran selanjutnya. Terima kasih :-)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *