MARVELOUS Baju Kurung Pesak Gantung Cotton daripada Vietnam

Marvelous Baju Kurung Pahang Murah Borong Glory Collection
Marvelous Baju Kurung Pahang Glory Collection

Hari ini Glory Collection menjual beberapa pasang (dalam 30 pasang) baju kurung pesak gantung di Facebook. Alhamdulillah, sambutan yang sangat MARVELOUS!!! Seperti yang saya jangka, baju kurung english cotton butterfly terjual sebanyak hampir 80% tak sampai 7 jam selepas baju ini mula dijual online. Memang HOT & AWESOME seperti artikel yang saya tulis sebelum ini. Terima kasih saya ucapkan kepada semua yang memberi sokongan terhadap Glory Collection.

Selepas ini, beberapa patern akan saya kategorikan FUYYO MARVELOUS!! Baju yg terpilih dalam kategori ini adalah baju yang sangat exclusive hanya di GLORY COLLECTION. Harga baju kurung pahang atau pesak gantung dalam kategori FUYYO MARVELOUS adalah bermula daripada RM135.00. Harga ini sangat berpatutan dengan kekemasan jahitan pada baju kurung yang dipenuhi manik2 Exclusive dari Glory Collection.

Seperti biasa,  sekiranya anda pernah membeli dengan Glory Collection, discount sebanyak RM10 akan diberikan sebagai tanda penghargaan terhadap kesetiaan anda. Anda juga akan menerima lebih discount sekiranya anda membeli lebih daripada 1 pasang. Sekiranya anda ingin membeli baju kurung cotton daripada Vietnam secara borong, boleh hubungi saya di talian 0139842103.

Cantik dan Exclusive kan baju kurung yang saya kategorikan dalam kategori FUYYO MARVELOUS?? So, apalagi.. Anda boleh shopping baju kurung cotton FUYYO MARVELOUS di sini :-) Selamat ber “Shopping”..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *