Marvelouse!!! SLOT Pre-Order Fully Booked dalam masa 3 hari

Borong Baju Kurung Cotton Vietnam Murah

Alhamdulillah, dalam masa 3 hari sahaja semua slot utk peniaga baju kurung telah penuh diisi. Tak sangka sambutan di luar jangkaan sebab tak buat iklan pun. Hanya buat announcement di dalam web ini dan Facebook dan lebih 16 slot diisi dalam masa 3 hari..

Sebenarnya, saya buat jualan secara slot kerana saya nampak banyak keuntungan kepada peniaga. Di antaranya :-

1. Anda tidak perlu ke Vietnam untuk memborong baju kurung. Harga yang saya tawarkan adalah lebih kurang sama dengan harga di Vietnam. Sekiranya Anda kira kos tambahan seperti kos pengangkutan, penginapan, makan dan minum ++.. mungkin harga anda memborong di Vietnam lebih mahal daripada harga Glory COllection.

2. Anda juga dapat menjimatkan masa tanpa perlu ke Vietnam. Urusan pemilihan baju saya akan uruskan. Semestinya saya akan memilih design yang cantik2 kerana saya juga adalah peniaga :-)

3. Anda dapat baju kurung cotton bermanik dengan harga yang rendah. Sepasang baju kurung cotton Vietnam saya jual dgn harga hanya RM57. Harga pasaran baju tersebut adalah sekitar RM120 – RM180.. saya sarankan utk menjual dgn harga RM129. WoWWWW, Margin keuntungan lebih 100%.

4. Marketing – Sy akan iklankan di FB Glory Collection menyatakan pembeli slot adalah agent saya. Itupun bergantung kepada persetujuan pembeli slot kerana ada pembeli slot ingin menjual baju dengan harga yg lebih mahal drpd harga Glory Collection.

5. Stok yg sentiasa ada. Setiap bulan Glory COllection akan membuka sekurang-kurangnya sekali utk Pre-Order. So, kepada semua peniaga yang kehabisan stock bolehlah terus book Pre-Order yang berikutnya :-) Design dan manik juga adalah design yang terbaru. So, anda tak perlu risau sekiranya anda kehabisan stok..

Buat masa ini, saya merasakan jualan secara slot adalah cara yang terbaik utk saya menjual baju kepada peniaga. Sekiranya anda ingin memilih sendiri patern dan saiz utk setiap baju yg hendak dijual, anda boleh membeli secara borong minimum 10 pasang dengan harga RM79/pcs..

Pre-Order akan dibuka setiap bulan. Sekiranya anda terlepas peluang pada kali ini dan ingin membeli di masa akan datang, bolehlah sms sy 0139842103 (Zam). Saya akan update melalui sms kepada anda apabila slot Pre-Order dibuka.

Terima kasih kepada semua dan bolehlah like page www.facebook.com/glorycollection sekiranya berminat utk membeli baju kurung cotton daripada Vietnam. Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *