Mengubati kerinduaan Blouse Tihanni III Kini Kembali.

Untitled-4

Taraaaa! Yang dinantikan kini tibaaaa. Yehaaaa!

Kami memahami ramai menanti kami restock blouse tihanni yang masa first dan second batch ramai yang putih hati tak dapat nak sambar.

Maka dengan baik hati harini kami ubati kerinduaan semua

BLOUSE TIHANNI III :-

  • Material roberto cavalli satin
  • Tak mudah crumple jadi tak pening menggosok! Pakai harian memang BEST!
  • Tidak melekap di badan. 100% Syariah-Compliant!
  • Nursing-friendly & Wudhuk-Friendly
  • Mudah dibasuh & diurus. Washing machine friendly
  • Kekal gorgeous tanpa was was
  • RM66 siap pos

Tihanni III ditambah zip moden dibahagian hujung tangan,dan uniknya kali ini dua combination colour setiap baju. Percayalah bila dipakai kita lahh wanita muslimah yang sangat elegant. Gituuuu

Harga mampu milik, bukan mampu milik sehelai saja malah lebih dari sehelai.

Percaya tak blouse yang sangattt gorgeous ni hanya RM66 termasuk kos penghantaran? Mana nak dapatkan harga best gini. Tapi kami sangat memahami biar semua muslimah juga mampu lelawa :)

Tak sabar kan? Nak beli? Senang je :)

  1. SMS/WHATSAPP 012 66 46 155 
  2. Www.glorycollection.my

Untuk yang nak rasa kain nak tengok depan depan blouse tihanni boleh datang terus ke kedai glory. Boleh juga beli di kedai-kedai GLory yer.

  1. GLORY MUAR ( 012.6646.155)
  2. GLORY SRI KEMBANGAN (013.3384.757)
  3. GLORY PARIT BUNTAR ( 017.212.3331)
  4. GLORY SG PETANI (012.6691.195)
  5. GLORY TAMPOI JB (016.701.9546)
  6. GLORY MITC MELAKA (019.790.6218))
  7. GLORY BUKIT RAMBAI (013.268.8373)
  8. GLORY KAJANG (010.841.7838)

Untuk alamat lengkap boleh hubungi no seperti di atas yer.

Hanya satu nak pesan blouse tihanni this is our BEST SELLING & FASTEST SELLING!

Alrite, meh tengok jangan lengah untuk order yer !

1 2 3 4 5 a b ii b BT 022 (2) i BT 022 (2) ii BT 022 (2) BT 022 i BT 022 ii BT 022 BT 023 (2) BT 023 i BT 023 BT 024 (2) BT 024 i BT 024 BT 025 (2) BT 025 i BT 025 BT 026 (2) BT 026 i BT 026 c d e i ii iii iv teaser (2) teaser (3) teaser Untitled-1 Untitled-2 Untitled-4 vBlouse Tihanni II Yang Super Duper Gorgeous Kini Kembali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *