Baju Kurung Peplum

Baju-Kurung-Peplum

Kini peminat tegar baju kurung peplum boleh membeli koleksi peplum keluaran Glory Collection yang sentiasa Hot di pasaran.

Terbaru, Glory menjual 4 corak terkini baju kurung peplum dengan manik-manik yang sungguh awesome. Warna baju kurung ni sangat menyerlah dan pasti menawan hati anda yang membeli.

Diantara yang anda WAJIB tahu.

  • Harga Baju Peplum Glory
  • Material / Bahan yang digunakan
  • Bagaimana Hendak Membeli?

peplum

Harga Baju Peplum Glory

Berapa agaknya harga yang kami tawarkan? Semestinya harga rendah dengan kualiti terbaik.

| Hanya RM125 PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia |

Ya, RM125 PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia dengan Pos Laju. Dijamin selamat tiba ke destinasi dalam tempoh 2 -5 hari bekerja. Murah kan??

Jika anda membeli lebih daripada sepasang, web jualan akan memberi diskaun secara automatik. Baca selanjutnya di bawah.

Material / Bahan yang Digunakan

Glory Collection menggunakan material Lycra untuk membuat baju ini. Dijahit dengan manik-manik yang sangat cantik dan kemas jahitannya. Boleh lihat contoh manik seperti di bawah :-

Bagaimana Hendak Membeli?

Jika anda berminat untuk membeli, bolehlah layari web jualan kami di www.glorycollection.my dan terus membuat belian di sana. Untuk membeli secara online sangat mudah, hanya perlu ikut langkah-langkah di dalam panduan membeli baju kurung online di sini.

Belian online akan memberi penjimatan berganda kepada anda. Hanya perlu membeli lebih daripada sepasang, web jualan akan meberi diskaun di atas pembelian anda. Nak tahu harga produk Glory, boleh lihat senarai harga baju kurung online Glory Collection.

Harga Baju Kurung Peplum adalah sama dengan harga baju kurung bermanik. Jadi, anda boleh campur-campur baju pilihan anda untuk mendapatkan harga terbaik dari kami.

Cepat! Anda perlu buat belian dengan kadar SEGERA. Stok sangat TERHAD.

Insya-ALLAH dalam masa terdekat Glory akan mengeluarkan lagi baju kurung peplum kerana sambutan yang diterma kali ini sangat Luar Biasa.

Nak lihat stok terbaru kami? Anda boleh jamu mata anda dengan melihat baju kami di bawah :-

peplum peplum peplum peplum

Preview Beli Baju Kurung Online Glory Collection

klik & beli baju kurung

Hi girls,

If you want to buy awesome “baju kurung” via online with low price and marvelouse design,

You can buy at glory collection.

its free delivery for retailer,  crazy low price & come with  best quality and awesome design

Glory Collection specialist in kurung cotton with tons of design every week

You can also buy in wholesale price there.

everything calculated automaticaly when you shop via online.

it is Really easy to buy. Just click and pay, we will sent the baju kurung to you the next day.

buy now at www.glorycollection.my

klik & beli baju kurung

Baju Kurung Cotton Terbaru

baju kurung

Minggu lepas kami telah mula menjual Baju Kurung Cottonterbaru. Sambutan luar biasa oleh semua penggemar baju kurung Glory Collection.

Beberapa perkara yang akan diceritakan kali ini.

  • 1. Harga Terbaru Baju Kurung Cotton Glory Collection
  • 2. Penghantaran PERCUMA! Betul ke?
  • 3. Corak baju kurung terbaru

Semua akan diceritakan kerana ramai yang bertanya berkenaan perkata di atas. Jadi, saya cerita supaya dapat menjawab persoalan yang bermanik di fikiran anda :-)

klik & beli

Harga Terbaru Baju Kurung Cotton Glory Collection

Sebenarnya, harga kami masih sama. Tiada kenaikan dan tiada pengurangan harga. Masih harga terendah dengan kualiti terbaik. Anda

Harga jualan kami semestinya sangat berbaloi untuk dibeli. Sepasang baju hanya RM89 dan masih PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia. Penghantaran dibuat menggunakan Pos Laju yang dijamin tiba dalam tempoh 1 – 3 hari selepas penghantaran dibuat.

Alhamdulillah, setiap hari akan ada penghantaran yang dibuat oleh kami. Sistem maklumbalas juga telah kami perbaiki. Kalau dulu pelanggan perlu sms / email untuk bertanya tracking no. Sekarang, tracking no akan diupdate setiap hari di facebook kami.

Jadi, anda tak perlu bertanya atau email. Hanya perlu periksa di web sahaja. Kan mudah :-)

Testimoni baju kurung

Penghantaran PERCUMA, betul ke?

Tepat dan benar sekali. Semua pembelian runcit tidak dikenakan sebarang cas penghantaran. Pihak kami akan menanggung kos tersebut. Dengan harga yang rendah dan penghantaran PERCUMA, amat berbaloi anda membeli dengan Glory Collection.

Kami menggunakan perkhidmatan penghantaran Pos Laju. Di jamin selamat tiba dalam tempoh 1 – 3 hari selepas penghantaran dibuat.

Bagi pembeli yang membeli secara borong, kami menggunakan khidmat Pos Malaysia dan Pos Laju.

Jika anda boleh menunggu pesanan yang dibuat, bolehlah menggunakan perkhidmatan Pos Malaysia (pos Biasa). Ianya sedikit lambat tetapi selamat sampai ke destinasi dalam tempoh 4 – 14 hari selepas penghantaran dibuat.

Tracking no juga akan kemaskini setiap hari di Facebook Glory Collection. Alhamdulillah, sistem ini memudahkan semua pelanggan untuk memeriksa pesanan mereka.

pos baju kurung

Corak Baju Kurung Cotton Terbaru

Pasti inilah y ang ditunggu-tunggu oleh anda. Kali ini terdapat corak paisley, bunga dan corak lain yang pasti manawan hati anda. Kali ini juga ada corak harimau bintang. Aummm :-)

Semua baju dipotong mengikut cutting baju kurung pahang atau baju kurung pesak gantung. Selesa di pakai dengan jahitan yang kemas dan teliti.

Nak tengok?? bolehlah cuci mata di bawah :-

Corak Paisley

Kali ini corak paisley yang kecil dan unik dibuat baju kurung. sangat exclusive dengan warna hitam dan merah pasti mendapat sambutan hangat di pasaran.

baju kurung cotton baju kurung cotton

Corak Bunga

WoWW, corak bunga kali ini sangat unik. Bunga kecil-kecil sangat comel dan sesuai untuk semua saiz.

baju kurung baju kurung murah

Corak Berkaki

Corak ini tidak dinafikan sangat Hangat di pasaran. Selalunya corak ini di padankan dengan manik-manik yang awesome. Kali ini kami juga menjual corak berkaki tanpa manik.

baju kurung baju kurung baju kurung

Corak Harimau Bintang

Buat kali pertama kami menjual baju kurung cotton corak harimau bintang. Corak ini kami pilih setelah ianya mendapat permintaan yang tinggi dipasaran.

baju kurung murah (3)

Corak Lain-Lain

Kami kategorikan corak lain-lain kerana baju ini mempunyai kombinasi corak yang sangat unik. Bolehlah jamu mata di bawah :-

baju kurung murah

Sebenarnya banyak lagi corak baju kurung Glory Collection yang baru dijual minggu lepas. Sambutan yang TERBAEKK dari pelanggan kami. Anda juga boleh membeli dengan layari www.glorycollection.my.

Cepat! Sementara Stok Masih ada. Klik di bawah untuk ke web jualan kami.

klik & beli

 

Part I : Dropship – Lubuk berniaga tanpa modal

dropship lubuk wang

Pasti ramai yang tertanya-tanya betul ke dropship boleh buat duit tanpa modal? Betul ke? Ke Propa jer lebih??

Nak tahu?

Jadi kami akan cerita serba sedikit mengenai dropship bersama Glory. Artikel kali ini lebih panjang dan akan dibahagikan kepada beberapa bahagian supaya dapat diterangkan dengan lebih baik.

Apa yang akan dikongsikan:-

Part I. Pengenalan:  Lubuk buat duit tanpa modal

Part II.  Kaedah

Part III. Baik & Buruk

Part IV. Teknik Menjual & Rumusan

Sebagai permulaan, anda perlu tahu beberapa perkara berkenaan dropship.

  • Apa itu Dropship?
  • Apa Produk yang sesuai?
  • Apa benar ke TAK keluar satu sen pun?
  • Apa banyak ke Duit masuk poket saya dengan dropship?
  • Apa sesuai ke saya nak dropship?

lubuk wang

Apa itu Dropship?

Dropship adalah satu kaedah jual beli tanpa menyimpan stok. Anda menjual dan dropshipper (pengeluar) akan pos pesanan anda kepada pelanggan. Boleh rujuk gambar di bawah bagi memudahkan pemahaman :-

dropship glory

Apa Produk yang sesuai?

Sebaiknya, cari produk yang HOT di pasaran online. Di antara produk fizikal yang hot adalah :-

  • Produk kecantikan wanita
  • Produk fesyen wanita seperti baju kurung, tudung, blouse, beg tangan
  • Produk kesihatan seperti ubat-ubatan, supplement seperti collegen
  • Produk islamik seperti Quran Digital, Tasbih, Sejadah, Telekung
  • Produk kuruskan badan
  • Produk makanan kering

Sebagai tambahan, Produk Glory merupakan salah satu produk yang HOT di pasaran.

Apa Benar ke TAK keluar satu sen pun?

Setiap Dropshipper membuat syarat yang berbeza. Ianya bergantung kepada dropshipper yang mempunyai strategi perniagaan masing-masing.

Di antara syarat-syarat biasa untuk membuat dropship :-

  • Bayar dulu wang RMxx
  • Jual dulu xx unit baru dropshipper bagi komisyen
  • Beli dulu sebanyak xx unit

Tapi, strategy Glory sangat berbeza. Kami amat menggalakkan anda berniaga. Anda nak berniaga tanpa modal? Kami beri secara PERCUMA kerana kami sangat suka anda berniaga.

Mesti anda tertanya-tanya berapa pendapatan tambahan mereka yang dropship dengan Glory? Tanpa modal tapi dapat duit. Memang  menyeronokkan. Kalau nak tahu, Baca selanjutnya..

Apa banyak ke Duit masuk poket saya dengan dropship?

Banyak ke duit boleh dapat? Tak keluarkan modal pun. Hanya perlu usaha, usaha, usaha & banyak berdoa.

Jika usaha anda mendatangkan hasil, duit sebanyak 3 hingga ke 4 angka sebulan akan masuk ke dalam poket anda hanya dengan dropship.

Modal RM0 boleh dapat 3 – 4 angka sebulan. Best kan??

Anda boleh lihat gambar di bawah sebagai bukti ketat dropship dengan Glory mampu jana pendapatan 3 – 4 angka sebulan. Ini hanya pendapatan dari jualan di web (klik sebelah) –> baju kurung online. Belum termasuk web jualan yang lain di masa akan datang.

sale

Data ini baru kami update minggu lepas. Dalam masa 3 hari, dari 13 hingga 15/02/2013, hasil jualan dropship adalah sebanyak RM8,013.

 

duit

Dalam tempoh  itu juga, jumlah duit yang masuk poket mereka adalah sebanyak RM 1,270. Jumlah ini mungkin lebih kerana ramai yang menjual dengan harga yang lebih tinggi untuk mendapatkan komisyen yang lebih.

Jadi, tidak mustahil mereka yang berjaya mampu menjana pendapatan sebanyak RM300 – RM5000 dalam tempoh sebulan. Insya-ALLAH hujung bulan ini kami akan mengemaskini data jumlah jualan tertinggi dropship kami.

Saya ni sesuai ke jadi dropshipper?

Jawapannya amat mudah. Jika anda salah satu daripada situasi di bawah -

  • Baru nak cuba-cuba berniaga
  • Tiada modal tapi nak berniaga
  • Takut rugi berniaga
  • Nak berniaga part-time sahaja
  • Nak tambah duit poket setiap bulan
  • Nak tambah produk dropship sediaada

Nasihat kami, jika anda baru hendak mula berniaga, elok mulakan dengan dropship. Bina keyakinan dan cari pelanggan tetap terlebih dahulu.

Apabila anda dah ada pelanggan tetap, bolehlah jadi peniaga yang lebih berisiko. “High RISK, High RETURN”.

Anda juga perlu mencari dropshipper yang menjual produk HOT tanpa mengeluarkan banyak modal.

Nanti kami akan ceritakan lagi dengan lebih lanjut cara-cara menjual dengan Glory. Jika anda berminat tambah wang dengan kami, bolehlah klik link di bawah.

jom dropship

Peringatan : Nak dapat duit dengan Dropship bukanlah mudah tetapi tidaklah sesukar mana. Hanya perlu usaha, usaha, usaha & tawakkal, insya-ALLAH anda boleh menjana pendapatan dengan kami.

WoW, Awesome Baju Kurung Online

baju kurung

Salam dan hi buat semua peminat baju kurung online Glory Collection.

Kali ini Glory Collection mengeluarkan baju kurung online yang lagi awesome. Material baju ini dibuat menggunakan cotton yang berkualiti dari Vietnam. Dihiasi dengan manik yang dijahit dengan jahitan tangan. Anda pasti terpikat dan bolehlah membeli dengan klik di sebelah –> baju kurung online

Seperti biasa, harga yang kami tawarkan amat berbaloi. Hanya RM125 sepasang. WoWW, RM125 jer. Siap dengan manik lagi. Sangat-sangat berbaloi kan??

Untuk Retailer, kami hantar secara PERCUMA. Iya, PERCUMA menggunakan pos laju. Dah la murah, hantar pun PERCUMA. Sangat-sangat berbaloi.

Corak baju kurung kali ini juga sangat awesome. Baru dua hari baju ini di jual, beberapa corak mendapat sambutan menakjubkan dipasaran. Corak-corak yang pasti membuat anda terpikat, tertarik dan tertawan untuk membeli.

  • Corak Paisley
  • Corak Berkaki
  • Corak Bunga
  • Corak lain-lain

Corak Paisley

Bagi penggemar corak paisley, semestinya tidak melepaskan peluang untuk membeli baju kurung Glory Collection. Corak Paisley menyerupai titisan air mata berpintal, merupakan di antara corak yang terhangat di era ini. Jadi, tidak hairanlah corak Paisley pernah menjadi pakaian di raja kerana coraknya yang mewah dangat sangat memukau mata orang yang melihatnya.

Anda nak lihat baju kurung corak paisley kali ini? bolehlah lihat di bawah :-

baju kurung cotton baju kurung cotton

Corak Bunga

Corak bunga merupakan corak yang dikatakan tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas. Corak bunga mempunyai peminat dari dulu lagi. Sesuai dengan jiwa wanita yang berbunga-bunga. Jadi, corak ini sentiasa mendapat sambutan yang hangat dari dulu sehingga sekarang.

Nak lihat baju kurung online terbaru bercorak bunga? Lihat di bawah :-

kurung cotton murah kurung cotton murah kurung cotton murah

Corak Berkaki

Pasti ramai tak sabar nak melihat baju kurung terbaru corak berkaki dari Glory Collection. Selalunya corak ini mendapat sambutan yang hangat dan sentiasa sold out. Ianya dipanggil baju corak kaki kerana terdapat coraknya yang berbeza di bahagian tangan, baju dan kain. Sangat menarik terutama corak paisley dan bunga diletakkan di bahagian kaki baju kurung ini.

Corak berkaki sedikit sukar dijahit semasa membuat baju kurung. Selalunya memerlukan kain yang lebih kerana tukang jahit perlu pandai mencuri kain terutama jika kain pasang tersebut bidang 60′ dipotong 3.5 meter. Sedikit sukar tetapi Kami di Glory Collection menjual dengan harga yang sama. Harga rendah dengan kualiti terbaik.

Dah tak sabar nak lihat baju kurung corak berkaki kali ini? Sila lah jamu mata anda dengan melihat baju anda di bawah :-

baju kurung online baju kurung online Baju Kurung Baju Kurung Baju Kurung baju kurung online baju kurung cotton baju kurung cotton

Corak Lain-Lain

Terdapat beberapa corak baju kurung yang saya kategorikan corak lain-lain. Tak banyak tapi kadangkala kelainan corak ini menyebabkan ianya sentiasa mendapat sambutan. Anda boleh lihat corak yang lain seperti di bawah :

baju kurung baju kurung baju kurung online

Kan saya dah cerita corak kali ini memang sangat menarik dan pasti membuat anda tertawan.  Nak beli?? Sila lah klik sebelah –> baju kurung

Cepat, sementara stok masih ada.  beli di –> baju kurung online

Baju Kurung Cotton Online Yang Awesome

Baju Kurung Cotton Online

Dua hari lepas kami melancarkan jualan baju kurung cotton online secara sederhana. Dalam tempoh yang singkat, baju ini mendapat sambutan Luar Biasa. Memang luar biasa, setiap hari terjual dengan kuantiti yang banyak.

Dibuat daripada material satin cotton yang berkualiti dan dipenuhi dengan manik-manik yang dijahit dengan ketat dan padat. Patut la ramai yang membeli :-)

Anda boleh lihat baju tersebut di bawah, memang sangat menarik. Jualan dibuat secara online dan boleh juga datang ke kedai kami di Muar untuk melihat sendiri kualiti baju kurung ini. Kami juga mempunyai agent jualan dan kebanyakan beroperasi melalui jualan Facebook.

Harga baju ini hanya RM145 dan penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia. Yer, PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia. Jadi anda boleh jimat banyak dengan membeli secara online. Boleh beli dengan klik sebelah :–> Baju Kurung Online Cotton Ameera

Setiap penambahan belian, anda akan dapat baanyaaakkk diskaun. Anda hanya perlu klik dan secara automatik sistem web kami akan mengira diskaun untuk anda. Jadi anda boleh jimat apa bila membeli dengan glory.

Anda nak lihat baju Kurung Satin Ameera Glory Collection? Boleh lihat di bawah.

Jika ingin membeli baju kurung cotton secara online, boleh beli dengan klik link di sebelah –> Baju Kurung Online

Baju Kurung Cotton Online Baju Cotton Online Baju Cotton Online Baju Cotton Online Baju Kurung Cotton Online Baju Kurung Cotton Online Baju Kurung Cotton Online Kurung Cotton Online Kurung Cotton Online Kurung Cotton Online Kurung Cotton Online Kurung Satin Cotton Kurung Satin Cotton Kurung Satin Cotton Kurung Satin Cotton

Cara Mudah Beli Baju Kurung Online

Panduan Beli Baju Kurung Online

Daripada maklumbalas yang diterima, ramai yang masih “blur” tak tahu cara untuk beli baju kurung secara online. Web baju kurung online yang Glory buat masih ramai tidak boleh menggunakan sepenuhnya. Jadi, saya share di sini bagaimana hendak membeli baju kurung secara online dengan mudah.

Anda nak beli baju kurung online. Klik –> Baju Kurung Online

Panduan Beli Baju Kurung Online

1. Pilih Baju Yang anda nak beli (Klik Salah Satu)

2. Jika anda tahu kod, lebih mudah. Masukkan kod baju yang hendak di beli (sebagai contoh JC130, PL089 atau LC010)

Kemudian, automatik website akan bertukar ke page di bawah –>

Panduan Beli Baju Kurung Online

3. Anda boleh tapis (Filter) mengikut saiz baju yang anda cari

4. Pilih baju yang anda hendak beli. Klik “Add To Cart”

Anda akan ke page seperti di bawah  :-

Panduan Beli Baju Kurung Online

5. Pilih Saiz Baju yang anda nak beli

6.  Masukkan kuantiti baju yang anda nak beli

7. Klik “add to cart”

8. Notification “Success” akan keluar jika anda berjaya

Anda boleh pilih lagi baju yang hendak dibeli. Pilih, Pilih & Pilih.. Guna langkah 5, 6, 7 & 8

untuk membeli. Anda akan dapat lihat pesanan anda dengan

klik mouse di hujung anak panah no 9 seperti di bawahPanduan Beli Baju Kurung Online

9. Pastikan anda klik di hujung anak panah No 9, anda akan dapat lihat baju yang anda telah pilih

10. Diskaun yang anda akan dapat (pembelian melebihi 1 pasang akan ada diskaun secara automatik)

11. Klik “View Cart”

 dan anda akan ke page seterusnya :-

Panduan Beli Baju Kurung Online

Step ini sangat Penting. Sila periksa pesanan yang dibuat. Jika ada bintang warna merah, bermaksud stok telah habis

12. Klik “use coupon code” jika anda membei dengan harga discount

13. Masukkan coupon anda

14. Klik “apply coupon” dan anda akan dapat lihat nilai coupon (diskaun yang anda dapat)

15. Semua tepat dan benar, klik “checkout” dan anda akan ke page di bawah :-

Panduan Beli Baju Kurung Online

Di sini adalah proses mengisi data belian & penghantaran pesanan anda.

15. Anda boleh register jika tidak pernah mendaftar dengan webpage ini

16. Anda juga boleh membeli tanpa perlu mendaftar. Kemudian klik “continue”

17. Jika anda pernah mendaftar, sila isi email dan password anda. Klik “login”

Panduan Beli Baju Kurung Online

18. Kemudian isi butiran mengenai diri anda (pembeli) dan klik “continue”

Panduan Beli Baju Kurung Online

19. Pilih alamat penghantaran pesanan anda

kemudian pilih kaedah penghantaran dan klik “continue”

Panduan Beli Baju Kurung Online

20. Pilih kaedah pembayaran

21. Masukkan komen (jika ada) dan klik “continue”

Panduan Beli Baju Kurung Online

22. Periksa pesanan anda samaada betul atau tidak.

23. Pastikan anda salin instruction yang ada seperti no akaun dan no tel.

Data ini akan dihantar ke email anda selepas anda berjaya membuat pesanan nanti.

Klik “confirm order”

Panduan Beli Baju Kurung Online

Tahniah. Anda telah BERJAYA mebeli baju kurung secara online

 

Harga Hebat Baju Kurung Cotton Online

Harga Baju Kurung Murah

Hari ini saya kongsikan harga Baju Kurung Glory Collection yang boleh dibeli secara online atau secara walk-in di Muar, Johor.

Harga belian retail Glory Collection sentiasa konsisten sejak dibuka tahun lepas. Cuma diskaun bagi setiap belian di hentikan sementara.

Kini, jualan diskaun bagi setiap penambahan belian baju kurung kembali. Setiap tambahan baju kurung yang dibeli akan mendapat diskaun sehingga lebih 40%. Banyak tuu..

Syaratnya anda perlu membeli banyak dalam satu order.

Sebagai contoh, baju kurung cotton bermanik berharga RM79 sepasang jika anda membeli 10 pasang dalam satu order. Tak banyak, 10 pasang jer.

Ada “trick” mudah bagi membolehkan anda mendapat harga borong ini.

Caranya.. Jeng jeng Jeng..

Anda hanya perlu kumpul saudara mara, sahabat handai atau sesiapa sahaja untuk cukupkan 10 pasang dalam satu order. Beli beramai-ramai dalam satu order. Anda boleh pilih corak dan saiz baju yang anda nak beli. Sangat menjimatkan.

Belian juga boleh dibuat secara online sepenuhnya. Mudah sahaja. Anda hanya perlu pilih dan klik baju yang hendak dibeli.

Anda boleh campur-campur corak bermanik dan tidak bermanik dalam satu order. Sistem akan automatik memberi diskaun semasa anda hendak buat pembayaran.

Penghantaran adalah percuma bagi pembelian 1 – 9 pasang. Wowww, sangat menguntungkan.

Beli baju kurung online di –> www.glorycollection.my

Buat masa ini, stok sangat TERHAD. Insya-ALLAH esok stok baru akan mula dijual. Saya kongsikan beberapa corak yang akan mula dijual esok.

 

Baju Kurung Cotton Baju Kurung Cotton Baju Kurung Cotton Baju Kurung Cotton

 

Lagi Baju Kurung untuk diborong | slot RM58/pcs

Borong Baju Kurung Glory Collection

Hari ini Glory Collection menjual baju kurung cotton penuh manik secara slot lagi. Terdapat 25 corak yang giler Menarik dan Awesome.

Slot kali ini memang awesome. Anda boleh jamu mata anda dengan melihat corak terbaru di bawah nanti. Memang AWESOME. Saya sendiri teruja untuk menjual apabila baju tiba nanti, dijangka minggu depan.

Pelanggan yang membeli secara slot kali ini akan mendapat banyak saiz M, L dan XL. Pemilihan saiz dibuat berdasarkan permintaan ramai. Selebihnya pembeli slot akan mendapat baju kurung saiz SS, S, XXL dan mungkin sedikit XXXL. Pembahagian akan dibuat sama rata kepada pembeli slot.

Jualan slot adalah untuk peniaga yer. Saya perlu tekankan kerana ramai yang masih bertanya apa beza belian slot dengan belian borong.

Belian borong –> pembeli boleh pilih saiz dan design. Harga lebih mahal daripada belian slot tetapi masih sangat berpatutan. Nanti saya akan share table harga terbaru kepada semua pembaca blog. Anda boleh membeli baju kurung Glory dengan klik sini.

Belian slot –> WAJIB beli untuk peniaga baju kurung. Dengan harga terendah yang ditawarkan oleh Glory, pastinya sangat sesuai untuk peniaga. Keuntungan lebih daripada 100% daripada modal yang dikeluarkan. Anda boleh borong baju kurung secara slot dengan klik sini.

Berapa harga belian slot terbaru?

Slot 25 pasang –> RM63/pcs = RM1,575

Slot 50 pasang –> RM58/pcs = RM2,900

Dijangka tiba pada 01/02/2013

Dengan belian slot, anda akan layak menjadi agent. Untuk slot yang lepas, saya akan invite yang berminat menjadi agent bermula hari ini. Insya-ALLAH semua agent akan sama-sama bantu dalam membuat jualan. Harga slot juga adalah berbeza untuk agent jualan Glory. Pastinya agent akan mendapat harga lebih rendah.

Jika anda ingin berminat  menjadi agent, hanya perlu membeli secara slot dan saya akan invite melalui Facebook.

Tamat sudah cerita kali ini. Mesti anda dah tak sabar nak melihat corak baju kurung terbaru kan?? Jeng jeng Jeng, Silalah lihat di bawah :-

borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung borong baju kurung

WoWW, Borong Baju Kurung Satin Cotton Terendah

Borong Baju Kurung

Woww, Sekali lagi Baju Kurung Satin Cotton Glory Collection dijual dengan harga tak masuk akal kepada peniaga.

Berapa agaknya harga yang tak masuk akal tu. Harganya adalah RM69 sepasang minimum pembelian adalah 1 slot atau 24 pasang.

Kualiti satin cotton yang terbaik untuk semua peniaga. Seperti biasa, belian slot adalah untuk pre-order dan baju akan diberikan secara random. Dijangka baju akan tiba pada 01 Feb 2013. Dah tak lama, lagi seminggu jer.

Berapa pula harga pasaran bagi baju ini? Harga pasaran di antara RM 145 hingga RM245.  Ini kerana baju kurung ini dihiasi oleh lace dan dipenuhi dengan jahitan manik yang Awesome. Satin cotton juga mempunyai ramai peminat kerana kualiti dan warna yang bergitu menarik. Nanti anda boleh lihat gambar slot kali ini di bawah.

Peringatan, jualan slot adalah untuk peniaga baju kurung sahaja. Jika anda ingin membeli lebih 10 pasang dan mahu membuat pemilihan corak dan saiz, anda boleh beli secara borong. Untuk belian borong, anda boleh mengumpulkan saudara mara, sahabat handai atau anda boleh membeli 10 pasang dalam 1 order.

Anda akan jimat banyak jika membeli secara borong. Lebih 35% discount. Banyak tuuu..

Jika anda peniaga, belilah secara slot. Anda lebih mudah menjual dan keuntungan lebih tinggi.

Jika anda ingin membeli beramai-ramai, beli lah secara borong. Mudah dan menguntungkan semua.

Belian retail dan borong perlu dibuat di www.glorycollection.my. Anda pilih baju dan bayar. Hanya klik klik sahaja. Beli di –> www.glorycollection.my

Jika anda ingin membeli secara slot, boleh membeli di –> www.glorycollection.my/slot. Web ini hanya untuk jualan slot dan untuk memudahkan kami merekod setiap transaksi jualan baju kurung.

Layari –> www.glorycollection.my/slot sekarang.

Pasti anda ingin melihat baju slot pada kali ini kan? Sila lah jamu mata anda dengan baju Glory COllection yang bergemerlapan di bawah :-)

baju kurung baju kurung baju kurung baju kurung

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers