Tag - baju kurung

Testimoni baju kurung Glory

kurung glory (4)

Kata orang baju kurung tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas.

Haa sebab tu Glory memang sentiasa sedia kan baju kurung cantik cantik.

Glorians pun sangat berpuas hati dengan baju cotton Glory kata mereka
“sebulan raya, sebulan jugakk pakai baju glory”-Shazwani,perak

Lagiii bestt glorians yang cantik cantik ni sudi berkongsi gambarr dengan kami. Terbaikkk lah !

Jum layan gambar glorianas di bawah yang awesome sungguh :D

kurung glory (7)

Read More

Baju Kurung Online Terbaru Batch PL12

glory collection

Baju Kurung Online terbaru batch PL12 dah keluar. Woww, memang sambutan hangat sebab dah nak hari raya

kita tengok dulu customer Glory yang seronok bergambar baju glory

testimoni glory

Cun Melecun kan?

Dengan hanya RM89 sepasang (termasuk kos penghantaran), anda mampu memiliki baju Glory yang cun melecun ini

Nak lagi untung, beli beramai-ramai dengan rakan sekerja atau saudara mara

Cukup 10 pasang, akan dapat harga RM56/pcs (tidak termasuk kos penghantaran)

Klik Read More untuk baca butiran selanjutnya

Read More

Terbaru Baju Kurung Cotton Glory Batch PL10

baju kurung online

Baju Kurung Cotton terbaru dari Glory. Seperti biasa, harga masih sama seperi sebelum-sebelum ini. Owhh, masih sama sejak kami mula berniaga dulu :-)

Sebelum tu kita lihat dulu gambar pelanggan Glory yang sangat gumbira membeli bersama kami

Glory Collection

 

” Alhamdulillah, pelanggan yang happy membeli dengan Glory ”

 

Dengan hanya RM89 sepasang (termasuk kos penghantaran), anda mampu memiliki baju Glory yang cum meleucun ini

Nak lagi untung, beli beramai-ramai dengan rakan sekerja atau saudara mara

Cukup 10 pasang, akan dapat harga RM56/pcs (tidak termasuk kos penghantaran)

Ya, Hanya RM56 sepasang jika beli beramai2 atau secara borong minima 10 pasang

Material baju kod PL adalah kain cotton Glory kualiti yang sangat baik :-)

Jom lihat lagi pelanggan glory yang sangat suka memakai baju Glory :-)

Read More

Baju Kurung Moden Chiffon Full Lining

glory collection

Berita gembira kepada semua peminat Baju Kurung Moden Chiffon. Buat pertama kali Glory Collection menjual baju kurung moden menggunakan material chiffon Full Lining

Wearing PL489 yang sememangnya Meletopssssss…. thanks Glory Collection!!

Masyithah Atfa Mohamad Ali,

Dengan kombinasi warna yang menarik dan di hiasi dengan lace dan manik yang ummpphh, terbaeeekkk

Harga jualan hanya RM135 sepasang termasuk Kos Penghantaran via pos laju.

Ya, RM135 sahaja. Ada lace dengan manik jahitan tangan lagi :-)

Penghantaran akan dibuat sehari selepas bayaran dibuat.

Jika anda bayar hari ini, esok kami akan hantar:-)

Boleh buat belian di –>>¬†http://www.glorycollection.my/kurung-moden/chiffon

Jom, lihat baju kurung moden kali ini

Read More

Awesome Kurung Pesak Gantung Glory Collection Batch PL09

glory collection

Kurung Pesak Gantung batch PL09 telah mula dijual di web jualan kami (klik) Baju Kurung

Apa kata pembeli baju kurung Glory?

testimoni glory collection

 

” Saya amat berpuas hati dengan baju kurung Glory ”

Alhamdulillah, mereka berpuas hati dengan membeli baju Glory

Untuk keluaran kali ini, banyak corak paisley & bunga-bunga yang bakal menawan hati anda.

Harga hanya RM89 sepasang

Nak banyakk jimat? Belilah secara borong

Read More

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers