Baju Kurung Glory Terbaru Batch PL13

Baju Kurung Glory Collection terbaru Koleksi raya 2014 beli di –>> http://www.glorycollection.my (Jualan bermula minggu depan, Insya-ALLAH ) Selamat bershopping

 

Awesome Kurung Elsa untuk Raya Aidilfitri tahun ini

Alhamdulillah, Kurung Elsa berjaya dijual sebelum raya. Insya-ALLAH mula masuk kedai hari Khamis ini. Hanya Rm135 sepasang dengan material cotton terbaik & disulam dibahagian dada, bawah baju & hujung tangan. Nak beli?? Datang ler ke kedai Glory di Muar, Johor & Taman Equine Seri kembangan    

 

Baju Kurung Online Terbaru Batch PL12

Baju Kurung Online terbaru batch PL12 dah keluar. Woww, memang sambutan hangat sebab dah nak hari raya kita tengok dulu customer Glory yang seronok bergambar baju glory Cun Melecun kan?   Dengan hanya RM89 sepasang (termasuk kos penghantaran), anda mampu memiliki baju Glory yang cun melecun ini Nak lagi untung, beli beramai-ramai dengan rakan sekerja atau saudara mara Cukup 10 pasang, akan dapat harga RM56/pcs (tidak termasuk kos penghantaran) Ya, [...]

 

Baju Kurung Cotton Terbaru Batch PL11

Baju Kurung Cotton terbaru dari Glory dah mula dijual. Masih Awesome seperti biasa. Mereka-mereka ni yang kata ” Alhamdulillah, pelanggan yang happy membeli dengan Glory ”   Dengan hanya RM89 sepasang (termasuk kos penghantaran), anda mampu memiliki baju Glory yang cun melecun ini Nak lagi untung, beli beramai-ramai dengan rakan sekerja atau saudara mara Cukup 10 pasang, akan dapat harga RM56/pcs (tidak termasuk kos penghantaran) Ya, Hanya RM56 sepasang jika beli [...]

 

Terbaru Baju Kurung Cotton Glory Batch PL10

Baju Kurung Cotton terbaru dari Glory. Seperti biasa, harga masih sama seperi sebelum-sebelum ini. Owhh, masih sama sejak kami mula berniaga dulu Sebelum tu kita lihat dulu gambar pelanggan Glory yang sangat gumbira membeli bersama kami   ” Alhamdulillah, pelanggan yang happy membeli dengan Glory ”   Dengan hanya RM89 sepasang (termasuk kos penghantaran), anda mampu memiliki baju Glory yang cum meleucun ini Nak lagi untung, beli beramai-ramai dengan rakan [...]

 

Baju Kurung Moden Chiffon Full Lining

Berita gembira kepada semua peminat Baju Kurung Moden Chiffon. Buat pertama kali Glory Collection menjual baju kurung moden menggunakan material chiffon Full Lining Dengan kombinasi warna yang menarik dan di hiasi dengan lace dan manik yang ummpphh, terbaeeekkk Harga jualan hanya RM135 sepasang termasuk Kos Penghantaran via pos laju. Ya, RM135 sahaja. Ada lace dengan manik jahitan tangan lagi Penghantaran akan dibuat sehari selepas bayaran dibuat. Jika anda bayar hari [...]

 

Awesome Kurung Pesak Gantung Glory Collection Batch PL09

Kurung Pesak Gantung batch PL09 telah mula dijual di web jualan kami (klik) Baju Kurung Apa kata pembeli baju kurung Glory?   ” Saya amat berpuas hati dengan baju kurung Glory ” Alhamdulillah, mereka berpuas hati dengan membeli baju Glory Untuk keluaran kali ini, banyak corak paisley & bunga-bunga yang bakal menawan hati anda. Harga hanya RM89 sepasang Nak banyakk jimat? Belilah secara borong Pilih-pilih corak dan saiz dengan harga [...]

 

Preview Baju Kurung Baru Glory Collection

Esok baju baru kurung pesak gantung cotton terbaaru dari GLory Collection akan mula di jual Belian perlu di buat di http://www.glorycollection.my Sedikit preview corak terbaru dari kami  

 

Baju Kurung Online Terbaru Batch Pl08

Salam. Yeyy ! yang dinanti-nanti  kini sudah tiba. Baju kurung cotton terbaru syang panasss dah mula dijual Seperti biasa, harga hanya RM89 sepasang. Belian borong boleh campur-campur corak dan saiz, minimum belian 10 pasang dengan harga RM56 sepasang Boleh campur-campur saiz dan corak yer. Anda boleh berkongsi bersama saudara mara, rakan rakan sepejabat atau sendirian berhad dan beli dalam satu order Boleh dapat harga borong  :) beli di  (klik) Baju [...]

 

Koleksi Menyengat Dari Glory Collection

    Salam. Baju kurung pesak gantung Gorgeous dan Awesome dari GLORY kini kembali menyengat hati semua. Sudah pasti anda berasa menawan bila memakai baju GLORY yang sentiasa HOT ini. Apa kata pelanggan GLory?     ” Memang Cantik & Berkualiti ”   Masih kekal dengan harga terbaik di pasaran dengan harga mampu milik Baju tanpa manik hanya rm89/pcs. Baju bermanik rm125/pcs percuma penghantaran seluruh Malaysia Nak beli borong? Bermanik [...]