Tag - baju kurung

Baju Kurung Online Terbaru Batch PL12

glory collection

Baju Kurung Online terbaru batch PL12 dah keluar. Woww, memang sambutan hangat sebab dah nak hari raya

kita tengok dulu customer Glory yang seronok bergambar baju glory

testimoni glory

Cun Melecun kan?

 

Dengan hanya RM89 sepasang (termasuk kos penghantaran), anda mampu memiliki baju Glory yang cun melecun ini

Nak lagi untung, beli beramai-ramai dengan rakan sekerja atau saudara mara

Cukup 10 pasang, akan dapat harga RM56/pcs (tidak termasuk kos penghantaran)

Ya, Hanya RM56 sepasang jika beli beramai2 atau secara borong minima 10 pasang

Material baju Kurung Cotton kod PL adalah kain cotton Glory kualiti yang sangat baik :-)

 

Belian perlu di buat di web jualan yer. Boleh klik di link kat bawah.

Nak lagi senang?

SMS / Whatsapp je Glory di no 012 6646 155. Bagi kod dan saiz. Nanti kami akan membantu anda membuat belian.

 

Klik Sini & Beli

 

Jom lihat corak kali ini di bawah

baju kurung cotton (1) kurung online kurung online (4) kurung online (3) kurung online (2) kurung online (1) kurung cotton kurung cotton (5) kurung cotton (4) kurung cotton (3) kurung cotton (2) kurung cotton (1) glory kurung glory empire glory empire (4) glory empire (3) glory empire (2) glory empire (1) glory collection (4) glory collection (3) glory collection (2) glory collection (1) cotton (6) cotton (5) cotton (4) cotton (3) cotton (2) cotton (1) bau kurung cotton baju kurung baju kurung online baju kurung online (4) baju kurung online (3) baju kurung online (2) baju kurung online (1) baju kurung cotton (4) baju kurung cotton (3) baju kurung cotton (2)

Baju Kurung Cotton Terbaru Batch PL11

Glory Collection

Baju Kurung Cotton terbaru dari Glory dah mula dijual. Masih Awesome seperti biasa.

Mereka-mereka ni yang kata :-)

Glory Collection
” Alhamdulillah, pelanggan yang happy membeli dengan Glory ”

 

Dengan hanya RM89 sepasang (termasuk kos penghantaran), anda mampu memiliki baju Glory yang cun melecun ini

Nak lagi untung, beli beramai-ramai dengan rakan sekerja atau saudara mara

Cukup 10 pasang, akan dapat harga RM56/pcs (tidak termasuk kos penghantaran)

Ya, Hanya RM56 sepasang jika beli beramai2 atau secara borong minima 10 pasang

Material baju Kurung Cotton kod PL adalah kain cotton Glory kualiti yang sangat baik :-)

 

Belian perlu di buat di web jualan yer. Boleh klik di link kat bawah.

Nak lagi senang?

SMS / Whatsapp je  Glory di no 012 6646 155. Bagi kod dan saiz. Nanti kami akan membantu anda membuat belian.

 

Klik Sini & Beli

 

Jom lihat corak kali ini di bawah

 

Glory Collection Glory Collection (5) Glory Collection (4) Glory Collection (3) Glory Collection (2) Borong Baju Kurung Borong Baju Kurung (5) Borong Baju Kurung (4)Borong Baju Kurung (3) Borong Baju Kurung (2) Baju Kurung Baju Kurung Pesak Baju Kurung Pesak (5) Baju Kurung Pesak (4) Baju Kurung Pesak (3) Baju Kurung Pesak (2) Baju Kurung OnlineBaju Kurung Online (5) Baju Kurung Online (4) Baju Kurung Online (3) Baju Kurung Online (2) Baju Kurung Glory Baju Kurung Glory (5) Baju Kurung Glory (4) Baju Kurung Glory (3) Baju Kurung Glory (2)Baju Kurung Cotton Baju Kurung Cotton (5) Baju Kurung Cotton (4) Baju Kurung Cotton (3) Baju Kurung Cotton (2) Baju Kurung (5) Baju Kurung (4) Baju Kurung (3) Baju Kurung (2)

 

Terbaru Baju Kurung Cotton Glory Batch PL10

baju kurung online

Baju Kurung Cotton terbaru dari Glory. Seperti biasa, harga masih sama seperi sebelum-sebelum ini. Owhh, masih sama sejak kami mula berniaga dulu :-)

Sebelum tu kita lihat dulu gambar pelanggan Glory yang sangat gumbira membeli bersama kami

Glory Collection

 

” Alhamdulillah, pelanggan yang happy membeli dengan Glory ”

 

Dengan hanya RM89 sepasang (termasuk kos penghantaran), anda mampu memiliki baju Glory yang cum meleucun ini

Nak lagi untung, beli beramai-ramai dengan rakan sekerja atau saudara mara

Cukup 10 pasang, akan dapat harga RM56/pcs (tidak termasuk kos penghantaran)

Ya, Hanya RM56 sepasang jika beli beramai2 atau secara borong minima 10 pasang

Material baju kod PL adalah kain cotton Glory kualiti yang sangat baik :-)

Jom lihat lagi pelanggan glory yang sangat suka memakai baju Glory :-)

Glory Collection

 

Corak terbaru Batch PL10 sangat-sangat menyengat. Jom lihat corak-coraknya di bawah.

Tak tahu macamana nak beli?

Boleh SMS / Whatsapp kami –>> 012 6646 155

atau boleh terus membeli di web dengan klik butang gi bawah

 

Klik Sini & Beli

 

glory collection glory collection (4) glory collection (3) glory collection (2) glory collection (1) borong baju kurung baju kurung baju kurung online (3) baju kurung online (2) baju kurung online (1) baju kurung murah baju kurung murah (4) baju kurung murah (3) baju kurung murah (2) baju kurung cotton baju kurung cotton (5) baju kurung cotton (4) baju kurung cotton (3) baju kurung cotton (2) baju kurung cotton (1) baju kurung (4) baju kurung (3) baju kurung (2) baju kurung (1)

Klik Sini & Beli

Baju Kurung Moden Chiffon Full Lining

glory collection

Berita gembira kepada semua peminat Baju Kurung Moden Chiffon. Buat pertama kali Glory Collection menjual baju kurung moden menggunakan material chiffon Full Lining

Wearing PL489 yang sememangnya Meletopssssss…. thanks Glory Collection!!

Masyithah Atfa Mohamad Ali,

Dengan kombinasi warna yang menarik dan di hiasi dengan lace dan manik yang ummpphh, terbaeeekkk

Harga jualan hanya RM135 sepasang termasuk Kos Penghantaran via pos laju.

Ya, RM135 sahaja. Ada lace dengan manik jahitan tangan lagi :-)

Penghantaran akan dibuat sehari selepas bayaran dibuat.

Jika anda bayar hari ini, esok kami akan hantar:-)

Boleh buat belian di –>> http://www.glorycollection.my/kurung-moden/chiffon

Jom, lihat baju kurung moden kali ini

baju kurung moden (2) baju kurung moden (3) baju kurung moden (4) baju kurung moden baju kurung online (8) baju kurung online (9) baju kurung online (10) baju kurung online (11) baju kurung online (12) baju kurung online (13) baju kurung online kurung chiffon (2) kurung chiffon (3) kurung chiffon (4) kurung chiffon (5) kurung chiffon (6) kurung chiffon (7) kurung chiffon (8) kurung chiffon kurung moden (2) kurung moden (3) kurung moden (4) kurung moden kurung online (2) kurung online (3) kurung online (4) kurung online (5) kurung online (6) kurung online (7) kurung online (8) kurung online

Awesome Kurung Pesak Gantung Glory Collection Batch PL09

glory collection

Kurung Pesak Gantung batch PL09 telah mula dijual di web jualan kami (klik) Baju Kurung

Apa kata pembeli baju kurung Glory?

testimoni glory collection

 

” Saya amat berpuas hati dengan baju kurung Glory ”

Alhamdulillah, mereka berpuas hati dengan membeli baju Glory

Untuk keluaran kali ini, banyak corak paisley & bunga-bunga yang bakal menawan hati anda.

Harga hanya RM89 sepasang

Nak banyakk jimat? Belilah secara borong

Pilih-pilih corak dan saiz dengan harga RM56 sepasang minima belian 10 pasang (Tidak termasuk kos penghantaran)

Boleh beli di web jualan kami –>> http//www.glorycollection.my

Jika perlukan bantuan, boleh SMS / Whatsapp kami –>> 012 6646 155

Jom, lihat corak baju kali ini

kurung online (3) kurung online (2) kurung online (1) kurung cotton (3) kurung cotton (2) kurung cotton (1) baju kurung online (4) baju kurung online (3) baju kurung online (2) baju kurung online (1) baju kurung murah (4) baju kurung murah (3) baju kurung murah (2) baju kurung murah (1) baju kurung cotton (3) baju kurung cotton (2) baju kurung cotton (1) baju kurung (3) baju kurung (2) baju kurung (1)

 

 

Baju Kurung Online Terbaru Batch Pl08

Baju kurung cotton

Salam. Yeyy ! yang dinanti-nanti  kini sudah tiba.

Baju kurung cotton terbaru syang panasss dah mula dijual

Seperti biasa, harga hanya RM89 sepasang.

Belian borong boleh campur-campur corak dan saiz, minimum belian 10 pasang dengan harga RM56 sepasang

Boleh campur-campur saiz dan corak yer. Anda boleh berkongsi bersama saudara mara, rakan rakan sepejabat atau sendirian berhad dan beli dalam satu order

Boleh dapat harga borong  :)

beli di  (klik) Baju Kurung Online

anda boleh juga sms/whatsapp kami di 012 6646155

Material 100% cotton amat selesa dipakai. Apa kata pelanggan setia Glory?

“Saya amat berpuas hati dengan baju kurung glory, senang digosok. Glory Collection memang terbaik  -Scha Eera, Kelantan

okay biar gambar berbicara, sila-sila jamu mata semua. terima kasih <3 <3 <3

Nak order??

SMS Glory 012 6646 155 nyatakan kod dan saiz baju yang hendak anda beli

Sementara stok masih ada

Baju kurung cotton

Baju kurung cotton

Baju kurung cotton

Baju kurung cotton

Baju kurung cotton
Baju kurung cotton

Baju kurung cotton

Baju kurung cottonBaju kurung cotton
Baju kurung cotton

Baju kurung cotton

Baju kurung cotton

ukuran boleh dirujuk di —->

Ukuran baju cotton

Koleksi Menyengat Dari Glory Collection

Baju Kurung Glory

 

 

Salam.

Baju kurung pesak gantung Gorgeous dan Awesome dari GLORY kini kembali menyengat hati semua.

Sudah pasti anda berasa menawan bila memakai baju GLORY yang sentiasa HOT ini.

Apa kata pelanggan GLory?

 

131017 Fadzilah

 

” Memang Cantik & Berkualiti ”

 

Masih kekal dengan harga terbaik di pasaran dengan harga mampu milik

Baju tanpa manik hanya rm89/pcs. Baju bermanik rm125/pcs percuma penghantaran seluruh Malaysia

Nak beli borong? Bermanik rm79/pcs dan tanpa manik Rm56. Minimum 10 pasang boleh pilih dan campur-campur mengikut citarasa.

Semua belian perlu di buat di web jualan glory yer.

Beli di –>> http://www.glorycollection.my/

Tak sabar nak tunjuk corak-corak meletopss ni.

Jom , jamu mata dengan koleksi menyegat sehingga hati tambah hangat :)

Baju Kurung Glory


Baju kurung Glory

Baju kurung Glory

 

Baju kurung Glory

Baju kurung Glory

Baju kurung Glory

 

 

Baju kurung Glory

 

Baju kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

 

Baju Kurung Glory

 

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

Baju Kurung Glory

 

 

 

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers