Terbaru! Blouse Warda Suri di Hati.

1

Blouse polos yang sangat selesa dan bakal meletoppssss….

Blouse Warda nama diberi.

Nama pun dah hebat ape ntah lagi kalau dah siap pakai.

Letak satu teaser berpusu sekali PM tepi masuk, semua nak angkut beli lelaju. Pantass

Kami janjikan kehebatan Warda :-

  • Material Soft Linen lembut dan serap peluh
  • Ditambah nilai dengan tag exclusive logo Glory di hujung tangan
  • Nursing dan wudhu friendly
  • Cuting baju loose
  • Size S-XXXL
  • RM69 termasuk pos seluruh Malaysia
  • 7 colour special sangat klasik

Rugi tak grab taww… sebab blouse Warda sangat sesuai nak pakai kemana saja taw. Selamat juga untuk yang berbadan besar kerana coraknya plain selamat. Dah tu boleh matching pakai dengan seluar atau skirt, pasti letoppss

Untuk belian terus dan pantas di www.glorycollection.my 

Kalau tak puas hati tengok gambar, sila sila datang ke kedai bawah yer

  1. GLORY MUAR ( 012.6646.155)
  2. GLORY PARIT BUNTAR ( 017.212.3331)
  3. GLORY SG PETANI (012.6691.195)
  4. GLORY TAMPOI JB (016.701.9546)
  5. GLORY MITC MELAKA (019.790.6218))
  6. GLORY BUKIT RAMBAI (013.268.8373)
  7. GLORY KAJANG (010.841.7838)
  8. GLORY BENTONG (019.925.5372)
  9. GLORY JERTEH (013.774.2296)
  10. GLORY KUANTAN (019.386.2664)
  11. GLORY SERI KEMBANGAN (019.279.4463)
  12. GLORY KETEREH (019.982.6971)

 

Selamat menjamu mataa 😀

 

wr07

wr07-1

wr06

wr06-1

wr05

wr05-1

wr04

wr04-1

wr03

wr03-1

wr02

wr02-2

wr01

wr01-1

coding-medium

 

 

coding-1-medium

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *