Terbaru! Ubati Kerinduan Dengan Kehadiran Kurung Regina Batch Ke V.

1

KURUNG REGINA KINI KEMBALI MENGGANAS!

Fenomena bukan sekadar biasa bila dah masuk batch ke 5

Batch regina sebelum ini memang terlajak hot sehingga kami tak tidur malam duk membalas PM pasal cik gina

“Sayaaa suka pakai regina ni, walaupun banyak butik yang jual ala ala macam ni tetap tak boleh lawan kurung regina”-CIK TA,MELAKA

Sebab apa regina tetap thee best?

  • Material lycra korea glory yang tak risau melekap di badan
  • Corak Printed yang tak ada jual di pasaran (design direka khas)
  • Less ironing (tak perlu stress baju nak kena iron)
  • Nursing & wudhu friendly
  • RM109 termasuk pos

Kehadiran kurung regina tak ubah seperti musim durian tiba, dinanti dan direbut. Tapi cik gina versi musang king gred terbaikkk yang kuning melingat tuuu. Ihiks sedapnya!

Jangan menyesal sebab biarkan cik gina berlalu pergi tanpa membelii, pastii rugi! Lekas lelaju grab yer sebab dah ada kod sold out taw

Kalau tak puas hati tengok gambar, sila sila datang ke kedai bawah yer

  1. GLORY MUAR ( 012.6646.155)
  2. GLORY PARIT BUNTAR ( 017.212.3331)
  3. GLORY SG PETANI (012.6691.195)
  4. GLORY TAMPOI JB (016.701.9546)
  5. GLORY MITC MELAKA (019.790.6218))
  6. GLORY BUKIT RAMBAI (013.268.8373)
  7. GLORY KAJANG (010.841.7838)

Meh pilih lekaihh

1 2 4 6 7 8 9 10 11 12 13 (Medium) 14 15 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 (Medium) 20 21 22 23 24 25 26 27 28

BANER 1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *