Testimoni baju kurung Glory

kurung glory (4)

Kata orang baju kurung tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas.

Haa sebab tu Glory memang sentiasa sedia kan baju kurung cantik cantik.

Glorians pun sangat berpuas hati dengan baju cotton Glory kata mereka
“sebulan raya, sebulan jugakk pakai baju glory”-Shazwani,perak

Lagiii bestt glorians yang cantik cantik ni sudi berkongsi gambarr dengan kami. Terbaikkk lah !

Jum layan gambar glorianas di bawah yang awesome sungguh 😀

kurung glory (7)

kurung glory (6) kurung glory (5) kurung glory (4)
kurung glory (2) kurung glory (1)

kurung glory

 

Instagram Glory

[instagram-feed]
Opt In Image
Langganan Email

Anda tidak lagi tertinggal kapal. Segala info Glory Collection akan dihantar secara terus ke email anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *