Tudung Half Moon Glory yang Awesome

Tudung Half Moon Awesome

Salam Jumaat kepada semua pembaca blog ini

Alhamdulillah, semua kuota Agent jualan Glory Scarf telah penuh. Kini kami dalam persiapan untuk memulakan jualan Tudung Half Moon Pearl dan Tudung Half Moon  Rainbow.

Seperti biasa, Jenama Glory dikenali dengan harga jualan yang munasabah dan kualiti terbaik. Model bisnes yang sama saya buat untuk Glory Scarf. Semua Tudung Half Moon Glory akan dijual dengan harga yang munasabah dan mempunyai agent jualan supaya lebih ramai orang boleh menjana pendapatan tambahan dengan Glory.

Setiap hari, ramai yang meminta saya mendedahkan gambar Tudung Half Moon Glory yang dinantikan oleh ramai orang. Saya hanya mendedahkan sikit demi sedikit di fanpage untuk menambahkan lagi “thrill” Tudung Half Moon Glory.¬† Hari ini saya akan dedahkan beberapa lagi design di blog ini. Anda juga boleh melihat beberapa lagi design fanpage www.facebook.com/gloryscarves

Anda sudah teruja untuk melihat design terbaru ini??

Harga jualan hanya RM69 untuk Tudung Half Moon Rainbow & RM65 untuk tudung Half Moon Pearl. Terbaik kerana semua PERCUMA PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia.

Jika anda berminat, boleh membeli di fanpage Glory www.facebook.com/gloryscarves dan isi borang tempahan di fanpages tersebut.

Saksikan Tudung Half Moon Terbaru kami di bawah :-

Tudung Half Moon

Tudung Half Moon Tudung Half Moon Tudung Half Moon

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *