Update 25 May 2012 – Baju Kurung Cotton Vietnam Harga Bermula RM109

Baju Kurung Pesak Cotton Vietnam Harga Rendah

Hari ini saya update beberapa lagi baju kurung Pesak / Pahang cotton daripada Vietnam dihiasi dengan manik-manik yang sungguh cantik. Harga jualan bermula daripada RM109 sehingga RM129. Sekiranya anda merupakan return customer Glory Collection, anda akan diberi diskaun sebanyak RM10 bagi setiap order.

Sememangnya Glory Collection menawarkan harga diantara yang terendah di pasaran online. Kualiti jahitan baju kurung Glory Collection juga sangat teliti dan kemas. Alhamdulillah, banyak positive feedback yang telah diberikan oleh customer Glory Collection. Ini membuatkan saya lebih bersemangat untuk meneruskan perniagaan. Moga-moga saya sentiasa dimurahkan rezeki dan diberkati oleh-NYA.

Sekiranya anda ingin membeli baju kurung cotton Vietnam dengan harga yang sangat munasabah, bolehlah membeli di sini. Terima kasih yer :-)

Baju Kurung Pahang Pesak Cotton Vietnam Glory Collection Harga Rendah

Baju Kurung Pahang Pesak Cotton Vietnam Glory Collection Harga RendahBaju Kurung Pahang Pesak Cotton Vietnam Glory Collection Harga RendahBaju Kurung Pahang Pesak Cotton Vietnam Glory Collection Harga RendahBaju Kurung Pahang Pesak Cotton Vietnam Glory Collection Harga Rendah

Baju Kurung Pahang Pesak Cotton Vietnam Glory Collection Harga RendahBaju Kurung Pahang Pesak Cotton Vietnam Glory Collection Harga RendahBaju Kurung Pahang Pesak Cotton Vietnam Glory Collection Harga Rendah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *