WoW, Awesome Baju Kurung Online

baju kurung

Salam dan hi buat semua peminat baju kurung online Glory Collection.

Kali ini Glory Collection mengeluarkan baju kurung online yang lagi awesome. Material baju ini dibuat menggunakan cotton yang berkualiti dari Vietnam. Dihiasi dengan manik yang dijahit dengan jahitan tangan. Anda pasti terpikat dan bolehlah membeli dengan klik di sebelah –> baju kurung online

Seperti biasa, harga yang kami tawarkan amat berbaloi. Hanya RM125 sepasang. WoWW, RM125 jer. Siap dengan manik lagi. Sangat-sangat berbaloi kan??

Untuk Retailer, kami hantar secara PERCUMA. Iya, PERCUMA menggunakan pos laju. Dah la murah, hantar pun PERCUMA. Sangat-sangat berbaloi.

Corak baju kurung kali ini juga sangat awesome. Baru dua hari baju ini di jual, beberapa corak mendapat sambutan menakjubkan dipasaran. Corak-corak yang pasti membuat anda terpikat, tertarik dan tertawan untuk membeli.

  • Corak Paisley
  • Corak Berkaki
  • Corak Bunga
  • Corak lain-lain

Corak Paisley

Bagi penggemar corak paisley, semestinya tidak melepaskan peluang untuk membeli baju kurung Glory Collection. Corak Paisley menyerupai titisan air mata berpintal, merupakan di antara corak yang terhangat di era ini. Jadi, tidak hairanlah corak Paisley pernah menjadi pakaian di raja kerana coraknya yang mewah dangat sangat memukau mata orang yang melihatnya.

Anda nak lihat baju kurung corak paisley kali ini? bolehlah lihat di bawah :-

baju kurung cotton baju kurung cotton

Corak Bunga

Corak bunga merupakan corak yang dikatakan tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas. Corak bunga mempunyai peminat dari dulu lagi. Sesuai dengan jiwa wanita yang berbunga-bunga. Jadi, corak ini sentiasa mendapat sambutan yang hangat dari dulu sehingga sekarang.

Nak lihat baju kurung online terbaru bercorak bunga? Lihat di bawah :-

kurung cotton murah kurung cotton murah kurung cotton murah

Corak Berkaki

Pasti ramai tak sabar nak melihat baju kurung terbaru corak berkaki dari Glory Collection. Selalunya corak ini mendapat sambutan yang hangat dan sentiasa sold out. Ianya dipanggil baju corak kaki kerana terdapat coraknya yang berbeza di bahagian tangan, baju dan kain. Sangat menarik terutama corak paisley dan bunga diletakkan di bahagian kaki baju kurung ini.

Corak berkaki sedikit sukar dijahit semasa membuat baju kurung. Selalunya memerlukan kain yang lebih kerana tukang jahit perlu pandai mencuri kain terutama jika kain pasang tersebut bidang 60′ dipotong 3.5 meter. Sedikit sukar tetapi Kami di Glory Collection menjual dengan harga yang sama. Harga rendah dengan kualiti terbaik.

Dah tak sabar nak lihat baju kurung corak berkaki kali ini? Sila lah jamu mata anda dengan melihat baju anda di bawah :-

baju kurung online baju kurung online Baju Kurung Baju Kurung Baju Kurung baju kurung online baju kurung cotton baju kurung cotton

Corak Lain-Lain

Terdapat beberapa corak baju kurung yang saya kategorikan corak lain-lain. Tak banyak tapi kadangkala kelainan corak ini menyebabkan ianya sentiasa mendapat sambutan. Anda boleh lihat corak yang lain seperti di bawah :

baju kurung baju kurung baju kurung online

Kan saya dah cerita corak kali ini memang sangat menarik dan pasti membuat anda tertawan.  Nak beli?? Sila lah klik sebelah –> baju kurung

Cepat, sementara stok masih ada.  beli di –> baju kurung online

2 Comments

  • shera says:

    Assalsmualaikum…
    Di sini cuma jual baju dh siap jahit ke? Kalau nak kain pasang he x boleh ke?

    • waalaikumsalam. Sebelum ini kami ada menjual kain cotton Glory Textile tapi sebab tiada corak baru, glory textile berhenti buat sementara.

      Insya-ALLAH akan sambung bila ada stok baru nanti. Boleh la sis dapatkan kain cotton dengan glory :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *